Як виглядає перша дружина Арсена Мірзояна, яка присвятила йому своє життя, а він пішов до Тоні Матвієнко

Відомий співак Арсен Мірзоян вперше показав, як виглядає його перша дружина Ганна, з якою він має дві дитини та від якої пішов до іншої. Подробиці особистого життя.

Український музичний виконавець Арсен Мірзоян, перш ніж увійти в злагоджений союз з донькою видатної Ніни Матвієнко, вже мав власне сімейне життя. За попередніми даними, його першою дружиною була Ганна, із якою він створив сім’ю та має двох синів – Влада та Артема.

Арсен Мірзоян показав, як виглядає його перша дружина
Арсен Мірзоян показав, як виглядає його перша дружина

Перед тим, як відомий співак здобув славу завдяки своїй участі в популярному вокальному шоу “Голос країни”, він проживав у Запоріжжі, де він працював на місцевому заводі “Запоріжсталь”. На перший погляд, здавалося, що в його сім’ї панує атмосфера взаєморозуміння та гармонії.

Арсен Мірзоян та його двоє синів
Арсен Мірзоян та його двоє синів

Однак, як часто буває, життя принесло зміни, коли Мірзоян вирішив ризикнути та взяти участь у великому музичному шоу. Цей крок став переломним у його кар’єрі, але разом із зростанням слави і визнанням він зіткнувся з певними складнощами.

Його перша дружина, Ганна, мала великий вплив на його життя та кар’єру. Але усе змінилося, коли Мірзоян та Тоня Матвієнко зустрілися. Спочатку між ними виникла взаємна симпатія, яка з часом перетворилася на щось більше. Навіть у одному із інтерв’ю дочка Ніни Митрофанівни, Тоня, заявила, що в її думках ніколи не було наміру руйнувати сім’ю. Але, як часто трапляється, почуття перемогли.

Арсен Мірзоян та його теперішня дружина Тоня Матвієнко
Арсен Мірзоян та його теперішня дружина Тоня Матвієнко

У 2013 році Мірзоян оголосив Тоні про свої наміри подати на розлучення. Хоча пара спочатку намагалася приховувати свої стосунки, ЗМІ все частіше помічали їх разом, і у мережі почало з’являтися багато чуток та розмов про Тоню, яка “пішла на розлучення”, та Мірзояна, який “зрадив”.

Арсен Мірзоян та його теперішня дружина Тоня Матвієнко
Арсен Мірзоян та його теперішня дружина Тоня Матвієнко

Незважаючи на всі труднощі та критику, пара продовжувала бути разом. І зовсім скоро в них з’явилася дитина, дочка на ім’я Ніна. Через півроку після народження маленької Ніни, закохані вирішили офіційно зареєструвати свої стосунки шлюбом.

Навіть з колишньою дружиною Мірзояна вдалося зберегти нормальні стосунки, і він залишив їй все спільне майно, піклуючись про те, щоб розлучення пройшло якнайменш болісно для всіх сторін.

Нові статті

Схожі статті

Гороскоп на 17 травня 2024 року для знаків Зодіаку Терези, Овен, Скорпіон: очікуйте на складний вибір

Гороскоп на 17 травня 2024 року для знаків Зодіаку Терези, Овен, Скорпіон: протягом дня у вас будуть виникати труднощі, але вони будуть тимчасові.

Полуницю не варю, не стерилізую і не заморожую: знайшла інший спосіб зберегти ягоди свіжими якомога довше

Полуницю на зиму можна заготувати без варки, заморожування та стерилізації. Ягоди краще брати не дуже великі. У такому разі вони залишаться цілими й будуть набагато смачнішими.

Катя Осадча зайнялася фігурою до літа: скільки зайвих кілограмів планує скинути дружина Юрія Горбунова

Катя Осадча встигає всюди. І розшуком людей займається, і передачу "Пісня мого життя веде", і дітей ростить. Ще й на фігуру звертає увагу. До літа збирається скинути зайві кілограми.

За 10 км від Часового Яру колись був океан: історія Білокузьминівської крейдяної скелі, якій 90 млн років

Це унікальне місце знаходиться лише в 10 км від Часового Яру. Білокузьминівська крейдяна скеля сформувалась понад 90 мільйонів років тому, на місці океану. Знайомтесь з історіϵю творіння природи.