Пристрасті по Клавдії Петрівні не вщухають: Маша Кондратенко розповіла, кого приховує крислатий капелюх

Оскільки Маша Кондратенко отримала музичну премію, яку присудили Klavdia Petrivna, всі вирішили, що вона і є тією таємничою виконавицею. Так це чи ні, журналісти поцікавилися особисто.

Маша Кондратенко відома широкому загалу безперечними хітами “Ванька-Встанька” та “Хто це така?” Нині час співачки розписаний по годинах – знімання кліпів, робота на студії тощо.

Ще 10 років тому Маша була нікому не відомою дівчинкою, яка прийшла на “Голос.Діти”. Світ шоубізу настільки захопив 12-річну дівчинку, що в 15 років вона покинула школу та рідний Харків і подалася до столиці, оскільки підписала контракт із продюсером.

Чи є Маша Кондратенко тією самою Klavdia Petrivna

Кондратенко пройшла кастинг у серіал “Школа” й стала справжньою зіркою, зігравши білявку Соню. Маша виступала під різними сценічними іменами – Меджик, Марічка, Маша Краш.

А от “Ваньку-Встаньку” виконала під власним ім’ям. Спочатку дівчина написала цю композицію для Анни Трінчер, але не віддала. Батькам ця весела пісенька теж не припала до вподоби.

Чи є Маша Кондратенко тією самою Klavdia Petrivna

Але Кондратенко зробила це. Хіт набрав на Ютубі понад 30 мільйонів переглядів. Дизлайків теж не бракувало. Стиль виконання надалі отримав назву шароварщина. Отак Маша стала водночас дуже популярною та піддалася атаці хейтерів.

Чи є Маша Кондратенко тією самою Klavdia Petrivna

Взимку відбулося нагородження музичною премією “Лірум”. Дебютанткою року було визнано таємничу співачку Klavdia Petrivna, яку до цього ніхто не бачив в обличчя. На сцену отримувати нагороду піднялася саме Маша Кондратенко.

Дівчина вбралася у крислатий капелюх, в якому зазвичай зображають Клавдію Петрівну. Відтоді минуло кілька місяців, а Маша й досі тримає інтригу, чи уособлює невідому співачку:

“Не можу ані спростувати, ані підтвердити. Я поки буду тримати загадку”.

Не розкрила своєї особи Klavdia Petrivna й під час сольного концерту Артема Пивоварова, який нещодавно відбувся у Києві та в спільному з артистом кліпі “Барабан”. Отже, таємницю поки не розкрито.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?