Стало відомо, що вінчання Тіни Кароль і Євгена Огіра ледь не обернулося лихом: її провини в цьому немає

Тіна Кароль за Євгеном Огіром була заміжньою всього 5 років. На жаль, їх розлучила кістлява бабця з косою. Та ще під час вінчання стало зрозуміло – щастя молодятам не зазнати.

Тіна Кароль познайомилася з Євгеном Огіром 2007 року. Дівчина, яка намагалася досягнути вершин шоубізнесу самотужки, без татового гаманця, знайшла в особі чоловіка не лише продюсера, але й кохану людину.

Погані прикмети під час вінчання Тіни Кароль та Євгена Огіра

Робочі стосунки швидко переросли у близькі. Вже у січні 2008 року закохана пара побралася на островах таємно від широкого загалу. За пів року вирішили обвінчатися в Києво-Печерській лаврі.

Напередодні цього важливого дня у хімчистці загубилася вінчальна сукня артистки. Її ледве розшукали. А під час церковного таїнства у нареченої від свічки запалала фата. Тоді це сприйняли як прикрий інцидент – не більше.

Погані прикмети під час вінчання Тіни Кароль та Євгена Огіра

Натомість уже за кілька років Кароль пригадала вінчання й втямила – то були лихі знаки долі. Але тоді подружжя просто насолоджувалося щастям. 18 листопада 2008 року Тіна та Євген стали батьками. Первістка назвали Веніаміном.

Погані прикмети під час вінчання Тіни Кароль та Євгена Огіра

Хлоп’я зростало копією татуся. Тепер, коли благовірного немає поряд уже багато років, Кароль відшукує в рисах сина характерні особливості Євгена. Веніамін дуже схожий на тата не лише зовні, але й поведінкою. Він говорить і жартує так само як це колись робив Огір.

Погані прикмети під час вінчання Тіни Кароль та Євгена Огіра

Невдовзі лікарі поставили Євгену страшний діагноз – рак. Півтора року тривала боротьба за життя, але хвороба виявилася сильнішою. Після рецидиву німецькі лікарі сказали, що жити чоловіку залишилося не більше ніж місяць.

Його не стало 28 квітня 2013 року Тіна залишилася вдовою. Про те, що серце Євгена перестало битися, зірка дізналася перед виходом на сцену. Але скасовувати концерт не схотіла, адже чоловік вчив її ніколи не здаватися. Благовірний перед смертю написав їй план, за яким вона жила певний час.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?