Не пройшло й двох років: 34-річний Позитив вперше підтвердив роман, але не з Мішель Андраде, як всі думали

Олексій Завгородній вперше офіційно підтвердив чутки про його роман з танцівницею: що відомо про особисте життя співака та як виглядає його дівчина?

Олексій Завгородній, відомий також як Позитив, український співак і екс-учасник телевізійного шоу “Танці з зірками”, офіційно підтвердив свій роман з колегою з шоу, Юлією Сахневич. Цю інформацію підтвердили спільні фото та відео, де артисти демонструють ніжність один до одного, а також коментарі зі сторінки Завгороднього в соціальних мережах, де він виклав фото з поцілунками та відзначив їх сердечками.

Позитив офіційно підтвердив свої стосунки з Юлією Сахневич. Фото з Instagram @positiff
Позитив офіційно підтвердив свої стосунки з Юлією Сахневич. Фото з Instagram @positiff

Нещодавно Олексій Завгородній та Юлія Сахневич були помічені разом на концерті Артема Пивоварова у Палаці Спорту у Києві. Вони з’явилися разом, демонструючи близькість та ніжність. Журналісти програми “Ближче до зірок” відзняли їхню присутність та коментували, що Сахневич вже давно завоювала серце музиканта.

Позитив офіційно підтвердив свої стосунки з Юлією Сахневич. Фото з YouTube-каналу @tet
Позитив офіційно підтвердив свої стосунки з Юлією Сахневич. Фото з YouTube-каналу @tet

Артисти раніше не коментували особисте життя, проте фактичні докази та спільні появи свідчать про те, що вони перебувають у романтичних стосунках.

У одному з інтерв’ю Позитив поділився, чому утримується від публічного афішування своїх особистих стосунків. Зазначивши, що дуже бажав поділитися цими моментами на День святого Валентина та заявив, що це має велике значення для його другої половинки. Проте, він вирішив відкласти цей крок. Він висловив бажання зробити це правильно, зберігаючи приватність і враховуючи всі обставини.

Позитив офіційно підтвердив свої стосунки з Юлією Сахневич
Позитив офіційно підтвердив свої стосунки з Юлією Сахневич

Однак зараз співак нарешті підтвердив ці чутки та тепер офіційно Позитив та Юлія Сахневич перебувають у стосунках. У коментарях Ірина Горова та Надя Дорофєєва почали писати: “А як же Мішель?”

Відомо, що раніше Олексій робив пропозицію для Мішель Андраде, але це все було пов’язано  з виходом його нової пісні “А може хочеш”. Таким чином колеги артиста вирішила над ним пожартувати.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?