Аліна Гросу розкрила справжнє ім’я й особистість Клавдії Петрівни: “Багато її заслуженої слави забирає інша”

Оскільки співачку Klavdia Petrivna ніхто не бачив без балахона, кожен воліє домислювати будь-яку зірку під цим образом. Врешті черга дійшла до Аліни Гросу, яка назвала справжнє ім'я.

Коли шанувальники поцікавилися в Аліни Гросу, чи не вона часом приховується за картинкою з крислатим капелюхом, знаменитість чесно відповіла, що не має до Klavdia Petrivna жодного стосунку.

Хто ж насправді Клавдія Петрівна?

Натомість Grosu сповістила, що багато кому вже відоме справжнє ім’я виконавиці “Щасливої”. Аліна певна, що це Соломія Опришко. Також знаменитість відзначила, що заслужену славу цієї дівчинки забирає нині інша артистка.

Хто ж насправді Клавдія Петрівна?

Навіщо піарники вдалися до подібної авантюри, сама Гросу не розуміє. Тож їй дуже шкода дівчинку, яка стала заручницею образу Klavdia Petrivna. Зірка, що приховує своє справжнє обличчя, набула шаленої популярності торік восени.

Всі стали говорити, що за образом Клавдії Петрівни приховується саме Соломія. Натомість під час нагородження музичною премією “Лірум” отримувати статуетку на сцену піднялася Маша Кондратенко. Ця зірка була вбрана у крислатий капелюх, як на світлинах Klavdia Petrivna й у профіль була дуже схожа на картинку з зображенням анонімної співачки.

Хто ж насправді Клавдія Петрівна?

Відомий блогер Богдан Беспалов певен, що співає пісеньки все-таки Опришко. А от на трьох сольних концертах у Палаці спорту Артем Пивоваров влаштував дует якраз не з Соломією, а з іншою дівчиною.

Клавдія Петрівна була вбрана у широкий червоний балахон, що прикривав їй обличчя. До того ж вбралася у в’єтнамську шапочку. Звісно, тоді ніхто не розгледів артистку. Але ж Соломія невисокого зросту, а з Артемом співала струнка висока дівчина.

Хто ж насправді Клавдія Петрівна?

Блогер висловив припущення, що Опришко неповнолітня, тому продюсери не можуть із нею поки що підписати контракт. Ось і чекають, допоки дівчинка підросте. Історія українського шоубізу знає чимало прикладів, коли дівчатка починали співати з 14-15 років. Мова про Ані Лорак, Надю Дорофєєву, ту ж Машу Кондратенко та інших зірок. Їхніх продюсерів вік підопічних абсолютно не зупиняв. Тож, напевно, інтрига довкола Klavdia Petrivna криється в чомусь іншому.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?