Арсен Мірзоян заговорив про найбільший гонорар і назвав місце, де від Тоні Матвіϵнко сховав заначку

Співак Арсен Мірзоян — особистість неординарна. В бесіді з журналістами він зізнався, на чому йому вдалось заробити найбільший гонорар і який розмір заначки вважаϵ оптимальним.

Заробітки українських артистів завжди цікавили суспільство так само сильно, як їх творчі здобутки. Наприклад, співак Арсен Мірзоян днями задовільнив цікавість багатьох фанатів і повідомив, на чому йому вдалось заробити найбільший гонорар. Скільки ж грошенят знаходилось в гаманці чоловіка Тоні Матвіϵнко? “Один факт” назве цю суму нижче.

Музикант Арсен Мірзоян назвав оптимальну суму заначки в наші часи: 20 тисяч доларів
Музикант Арсен Мірзоян назвав оптимальну суму заначки в наші часи: 20 тисяч доларів

Арсен Мірзоян повідомив, що найбільшу суму гонорару йому вдалось заробити на звичайному концерті, який проходив в палаці “Україна”. Це навіть був не корпоратив, а звичайний виступ перед чисельною фанатською аудиторіϵю. Музикант повідомив, що в палаці “Україна” йому доводилося виступати лише двічі.

Арсен заявив, що суму заробітку не памʼятаϵ, але в памʼяті закарбувалась сума витрат на підготовку до концерту. Співак повідомив, що ця сума склала 1 мільйон доларів. Вона пішла на оплату заробітної плати, оренди та реклами.

Арсен Мірзоян повідомив, на чому йому вдалось заробити найбільший гонорар
Арсен Мірзоян повідомив, на чому йому вдалось заробити найбільший гонорар

Артист також пригадав, що за всю свою музичну карʼϵру лише раз зміг заробити суму в 1 мільйон доларів за один виступ. І це було завдяки найкращому на той момент курсу долара.
Арсен Мірзоян також зізнався, що зараз змушений економити. Наприклад, йому не вистачаϵ грошей для того, аби відзняти кліп. Вартість нової відеороботи дорівнюϵ ціні пікапу для військових, тому Арсен обираϵ донатити, а не створювати новий кліп.

Крім того, Мірзоян розповів про те, яку суму грошей потрібно тримати в заначці десь у шкарпетці. На думку Арсена — ця сума може бути різною. Але на сьогоднішній день, коли зберігати гроші у банку в валюті неможливо, розмір заначки у шкарпетці повинен складати приблизно 20 тисяч доларів. Ось така нескромна сума з огляду на складні часи в Україні.

Нові статті

Схожі статті

На вечерю без заморочок готую медальйони з хеку: 5 хвилин на приготування кляру і 5 хвилин на смаження

Якщо треба швидко приготувати вечерю, підійдуть медальйони з хека. Кружальця риби просто опускаєте в кляр і перекладаєте на сковорідку. Щойно з'явиться золотава скоринка, наїдок готовий.

Ледве не одружився з іншою: кого кохав Максим Галкін до того, як на горизонті з’явилася Алла Пугачова

Гуморист Максим Галкін щасливо одружений на співачці Аллі Пугачовій. Але до Примадонни в нього вже були відносини, які ледве не довели до шлюбу. Дізнайтесь, в кого був закоханий молодий Галкін?

Пішов стопами матері: Наталія Сумська неспроста пишається єдиним сином – як він виглядає і хто батько

Наталія Сумська має старшу доньку й молодшого сина. Якщо Дарина весь час завдає матері головного болю, то В'ячеслав є приводом для гордості зіркових матусі й татуся.

У вас ще є час, тож поспішіть зробити це: що можна посадити на городі до кінця травня 2024. Список варіантів

Якщо ви цього не зробили досі, не хвилюйтесь - ще є декілька днів: які культури можна посадити на вашому городі до кінця весни, щоб отримати великий врожай?