Домашній улюбленець Ксенії Мішиної зустрів на газоні П’ятачка: реакція собаки насмішила холостячку і Мережу

Ксенія Мішина щоденно ділиться у соціальних мережах кумедними і реальними історіями з життя своϵї маленької собачки. Дізнайтесь, з ким познайомився пухнастий улюбленець Мішиної на зеленому газоні.

Акторка Ксенія Мішина на початку квітня завела собі нового домашнього улюбленця. Маленький пес породи мальтіпу заполонив головну сторінку екс-холостячки у соціальних мережах.

Ксенія майже щоденно ділиться історіями про життя та будні свого пухнастика із рудою шерстю. Спочатку в її Stories Instagram зʼявлялись коротенькі відеоролики з будинку, де песик грався із повітряними кульками та й просто бігав по кімнатах чи лежав на ліжку поряд з хазяйкою.

Останніми днями Ксенія Мішина стала показувати прогулянки із Одіном на вулиці. Собачка акторки, граючись, бігав вздовж доріжок у парку. Аж раптом побачив на газоні дещо цікавеньке. Посеред зеленої галявини гуляло поросятко.

Пес Ксенії Мішиної Одін
Пес Ксенії Мішиної Одін

Улюбленець Ксенії Мішиної, побачивши незвідану істоту — відразу підбіг до Пʼятачка ззаду та обнюхав. Поросятко тим часом копирсалось на газоні, зовсім не помічаючи маленького Одіна. В наступну мить новий знайомий песика почав розвертатись і трохи налякав малечу. Одін відстрибнув від поросятка, чим сильно розсмішив свою господиню, Ксенію Мішину. Акторка на камеру навіть прокоментувала нове знайомство свого домашнього пухнастика — мовляв, занадто вони різні, щоб дружити.

Новий товариш домашнього улюбленця Ксенії Мішиної
Новий товариш домашнього улюбленця Ксенії Мішиної

“Один факт” нагадуϵ, що пес породи мальтіпу зʼявився у Ксенії Мішиної декілька тижнів тому. Артистка придбала песика в подарунок на день народження власному сину Платону, який хлопець відзначив 12 квітня.

Собачки породи мальтіпу зараз продаються лише у великих українських містах. Вартість цих песиків може сягати 100 тисячі доларів. Придбати мальтіпу з усіма документами та щепленнями можна в спеціальних закладах і розплідниках. Також оформити покупку такої собаки онлайн.

Нові статті

Схожі статті

Ледве не одружився з іншою: кого кохав Максим Галкін до того, як на горизонті з’явилася Алла Пугачова

Гуморист Максим Галкін щасливо одружений на співачці Аллі Пугачовій. Але до Примадонни в нього вже були відносини, які ледве не довели до шлюбу. Дізнайтесь, в кого був закоханий молодий Галкін?

Пішов стопами матері: Наталія Сумська неспроста пишається єдиним сином – як він виглядає і хто батько

Наталія Сумська має старшу доньку й молодшого сина. Якщо Дарина весь час завдає матері головного болю, то В'ячеслав є приводом для гордості зіркових матусі й татуся.

У вас ще є час, тож поспішіть зробити це: що можна посадити на городі до кінця травня 2024. Список варіантів

Якщо ви цього не зробили досі, не хвилюйтесь - ще є декілька днів: які культури можна посадити на вашому городі до кінця весни, щоб отримати великий врожай?

Місячний календар городника на травень 2024: коли у відкритий ґрунт посадити кабачки, щоб врожай був гарним

Кабачки — овоч не примхливий. Тому вони дають гарний врожай навіть тоді, коли за ними майже не доглядають. "Один факт" назве найкращі дні для посіву кабачків.