Домашній улюбленець Ксенії Мішиної зустрів на газоні П’ятачка: реакція собаки насмішила холостячку і Мережу

Ксенія Мішина щоденно ділиться у соціальних мережах кумедними і реальними історіями з життя своϵї маленької собачки. Дізнайтесь, з ким познайомився пухнастий улюбленець Мішиної на зеленому газоні.

Акторка Ксенія Мішина на початку квітня завела собі нового домашнього улюбленця. Маленький пес породи мальтіпу заполонив головну сторінку екс-холостячки у соціальних мережах.

Ксенія майже щоденно ділиться історіями про життя та будні свого пухнастика із рудою шерстю. Спочатку в її Stories Instagram зʼявлялись коротенькі відеоролики з будинку, де песик грався із повітряними кульками та й просто бігав по кімнатах чи лежав на ліжку поряд з хазяйкою.

Останніми днями Ксенія Мішина стала показувати прогулянки із Одіном на вулиці. Собачка акторки, граючись, бігав вздовж доріжок у парку. Аж раптом побачив на газоні дещо цікавеньке. Посеред зеленої галявини гуляло поросятко.

Пес Ксенії Мішиної Одін
Пес Ксенії Мішиної Одін

Улюбленець Ксенії Мішиної, побачивши незвідану істоту — відразу підбіг до Пʼятачка ззаду та обнюхав. Поросятко тим часом копирсалось на газоні, зовсім не помічаючи маленького Одіна. В наступну мить новий знайомий песика почав розвертатись і трохи налякав малечу. Одін відстрибнув від поросятка, чим сильно розсмішив свою господиню, Ксенію Мішину. Акторка на камеру навіть прокоментувала нове знайомство свого домашнього пухнастика — мовляв, занадто вони різні, щоб дружити.

Новий товариш домашнього улюбленця Ксенії Мішиної
Новий товариш домашнього улюбленця Ксенії Мішиної

“Один факт” нагадуϵ, що пес породи мальтіпу зʼявився у Ксенії Мішиної декілька тижнів тому. Артистка придбала песика в подарунок на день народження власному сину Платону, який хлопець відзначив 12 квітня.

Собачки породи мальтіпу зараз продаються лише у великих українських містах. Вартість цих песиків може сягати 100 тисячі доларів. Придбати мальтіпу з усіма документами та щепленнями можна в спеціальних закладах і розплідниках. Також оформити покупку такої собаки онлайн.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?