Навчатися ніколи не пізно: які професії здобувають в університетах Санта Дімопулос, Аліна Гросу, Лідія Таран

Аліна Гросу у 28 років, Санта Дімопулос у 36 років, Лідія Таран у 46 років вирішили продовжити освіту. Задля цього українські знаменитості роз'їхалися по всьому світу.

Санта Дімопулос

Після розлучення з Ігорем Кучеренком колишня віагрянка вирішила розпочати життя з чистого аркуша. От і поступила на навчання до канадського вишу. Попри те, що 36-річна красуня з дітьми мешкає в Дубаї та керує бізнесом, вона вирішила здобути професію експоненціального коуча.

Санта Дімопулос, Аліна Гросу, Лідія Таран розповіли про навчання у закордонних вишах

Тож невдовзі Санта опанує мистецтво психоаналізу повною мірою. Якщо Дімопулос береться за справу, то робить все за вищим ґатунком. Так, у 18 років стала королевою краси, у 24 роки здобула звання чемпіонки світу з бодибілдера та фітнесу. Ще й встигла засвітитися у дівочому гурті “ВІА Гра”. Тож і тепер задумане здійсниться.

Аліна Гросу

Історія успіху цієї українки розпочалася з 3 років. Тоді вона співала пісні, подаровані хрещеною мамою Іриною Білик. Отак дівчинка й співала, допоки не закінчила школу. Та навчатися далі вирішила акторській майстерності, вступивши до московського вишу.

Санта Дімопулос, Аліна Гросу, Лідія Таран розповіли про навчання у закордонних вишах

Співати продовжувала у продюсерському центрі Григорія Лепса. Та стиль шансон не дуже подобався, тому розірвала співпрацю. Торік навесні стало відомо, що Аліна подалася до Лос-Анджелесу. Сподівається підвищити акторську майстерність у Голлівудській школі, а потім повернутися до України.

Лідія Таран

Після повномасштабного вторгнення ракета поцілила в будинок телеведучої, то вона змушена була з донькою Василиною виїхати до Франції. Там не лише доньку влаштувала на навчання, а й сама пішла до університету.

Санта Дімопулос, Аліна Гросу, Лідія Таран розповіли про навчання у закордонних вишах

Звісно, Лідії дуже важко конкурувати з носіями французької мови, але вона старається і вже пише чималі есе. Викладачі розуміють її ситуацію і ставляться до української студентки з прихильністю.

Нові статті

Схожі статті

На вечерю без заморочок готую медальйони з хеку: 5 хвилин на приготування кляру і 5 хвилин на смаження

Якщо треба швидко приготувати вечерю, підійдуть медальйони з хека. Кружальця риби просто опускаєте в кляр і перекладаєте на сковорідку. Щойно з'явиться золотава скоринка, наїдок готовий.

Ледве не одружився з іншою: кого кохав Максим Галкін до того, як на горизонті з’явилася Алла Пугачова

Гуморист Максим Галкін щасливо одружений на співачці Аллі Пугачовій. Але до Примадонни в нього вже були відносини, які ледве не довели до шлюбу. Дізнайтесь, в кого був закоханий молодий Галкін?

Пішов стопами матері: Наталія Сумська неспроста пишається єдиним сином – як він виглядає і хто батько

Наталія Сумська має старшу доньку й молодшого сина. Якщо Дарина весь час завдає матері головного болю, то В'ячеслав є приводом для гордості зіркових матусі й татуся.

У вас ще є час, тож поспішіть зробити це: що можна посадити на городі до кінця травня 2024. Список варіантів

Якщо ви цього не зробили досі, не хвилюйтесь - ще є декілька днів: які культури можна посадити на вашому городі до кінця весни, щоб отримати великий врожай?