Оля Полякова показала свою маму, яку відправила в Англію: ця жінка двічі бабуся, але в це нереально повірити

Оля Полякова навідалася до Англії, зустрівшись із мамою Світланою Іванівною та донькою Алісою, яка там нині навчається. Фотозвіт зірки неабияк приголомшив, адже матуся виглядає суперово.

На вигляд мамі Олі Полякової не даси більш як 40 років. Не можна повірити, що ця жінка вже розміняла 7-й десяток. Співачка була у справах в Західній Європі, тож не стрималася й зробила крюк, аби відвідати частину родини.

Нині у Великобританії мешкає молодша донька Олі під суворим наглядом бабусі Світлани. Алісі вже 12 років, і вона відчайдушно проситься додому, в Україну. Скаржиться, що її відправили неначе у заслання.

Оля Полякова відвідала маму та доньку Алісу в Лондоні

Поляковій довелося довго умовляти матусю виїхати з рф до Лондона, щоб бути поряд з онукою. Тепер три покоління родичів зустрілися разом. Аліса та Світлана Іванівна впливають одна на одну.

Так, дівчинка вимагає, щоб в її присутності всі говорили виключно українською мовою. А бабуся навчила онуку їсти корисну їжу. Коли Оля побачила, що донька наминає авокадо, була неабияк вражена.

Оля Полякова відвідала маму та доньку Алісу в Лондоні

Довгий час Світлана Іванівна була заміжня за російським дипломатом, який працював в Уругваї. Після смерті чоловіка жінка знайшла собі ще одного росіянина. Взимку жила з ним у москві, а літо проводила в Україні.

Натомість тепер виїхала з цієї країни й поки облаштувалася в Лондоні. Тут Світлана Іванівна не лише доглядає за донькою, але й отримала змогу зайнятися власним здоров’ям.

Довгий час жінці не могли поставити діагноз. І лише англійські лікарі виявили автоімунне відхилення. Тож з’явилася можливість заразом і підлікуватися. В Інстаграм-Сторіз співачка надає повний звіт, як провела час з найріднішими людьми.

Нові статті

Схожі статті

На вечерю без заморочок готую медальйони з хеку: 5 хвилин на приготування кляру і 5 хвилин на смаження

Якщо треба швидко приготувати вечерю, підійдуть медальйони з хека. Кружальця риби просто опускаєте в кляр і перекладаєте на сковорідку. Щойно з'явиться золотава скоринка, наїдок готовий.

Ледве не одружився з іншою: кого кохав Максим Галкін до того, як на горизонті з’явилася Алла Пугачова

Гуморист Максим Галкін щасливо одружений на співачці Аллі Пугачовій. Але до Примадонни в нього вже були відносини, які ледве не довели до шлюбу. Дізнайтесь, в кого був закоханий молодий Галкін?

Пішов стопами матері: Наталія Сумська неспроста пишається єдиним сином – як він виглядає і хто батько

Наталія Сумська має старшу доньку й молодшого сина. Якщо Дарина весь час завдає матері головного болю, то В'ячеслав є приводом для гордості зіркових матусі й татуся.

У вас ще є час, тож поспішіть зробити це: що можна посадити на городі до кінця травня 2024. Список варіантів

Якщо ви цього не зробили досі, не хвилюйтесь - ще є декілька днів: які культури можна посадити на вашому городі до кінця весни, щоб отримати великий врожай?