Тіна Кароль у 17 років важила 67 кг: юна співачка провалила кастинг у дівочий гурт через дірку в чобітку

Кожен торує шлях на зірковий олімп по-своєму, зустрічаючись із купою перешкод. От і з Тіною Кароль у 17 років трапилася оказія – дівчину не взяли у гурт. А в неї не було грошей на цілі чобітки.

У передачі “Пісня мого життя” Тіна Кароль вдалася до спогадів. Пригадала себе 17-річну. Тоді вона була доволі пухкенька й важила аж 67 кг. Дівчина дала собі слово, що не братиме в батьків жодної копійки, а зароблятиме сама.

Тіна Кароль пригадала, як провалила кастинг у дівочий гурт

Та виходило якось не дуже. В Тіни, яка на той час навчалася в Києві, навіть не було грошей на нові чобітки, й вона була змушена ходити у взутті з дірявою підошвою. До столиці з Івано-Франківська амбітна юнка приїхала в 14 років, поступивши до музучилища.

Вона принципово не брала грошей у батьків і навіть заборонила їм надсилати передачі. Та заробляти самотужки було доволі складно. Тетянка відвідувала різноманітні кастинги. Отак вона потрапила до дівчачого гурту з Оленою Омаргалієвою та Пауліною.

Тіна Кароль пригадала, як провалила кастинг у дівочий гурт

Спочатку дівчину начебто затвердили, попри те, що важила вона на той час 67 кг. Та коли запросили на студію й попросили заспівати “Чом ти не прийшов” усім гуртом, конкурсантка не впоралася.

Річ у тім, що вона ходила в чобітках із діркою на підошві, бо не мала грошей на нові. А якраз йшов дощ, і в Тіни захрип голос. До того ж їй було складно співати у тріо, бо це дуже сильно відрізнялося від сольного виконання.

Тіна Кароль пригадала, як провалила кастинг у дівочий гурт

Тож Кароль почула вердикт: “Погано”. І її не взяли. Той проєкт тоді так і не запустили. А Тіна дійшла висновку, що до кожної справи, яка має бути успішною, слід ретельно готуватися.

До речі, свого часу співачку не взяли й до гурту “ВІА Гра”. Прослухавши її, Костянтин Меладзе сказав, що дівчина й так добре співає, тому має виступати сольно. Та навіть коли Кароль виступала в Кондратюка у “Караоке на Майдані”, не спромоглася зібрати оплесків для перемоги.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?