“Дуже важлива для нас новина”: дружина Віктора Павліка розповіла, що співаку робитимуть термінову операцію

29-річна блогерка Катерина Репяхова розповіла про стан здоровʼя свого чоловіка Віктора Павліка: що відомо? Подробиці особистого життя зіркового подружжя.

Дружина Виктора Павліка, відома бізнесвумен і блогерка, Катерина Репяхова, шокувала своїх прихильників новиною про стан здоров’я артиста. Виявляється, що Віктор готується до складної операції на серці.

Ця новина не залишила байдужими шанувальників і колег митця. Згідно з інформацією, що надійшла від дружини, у Віктора давно існують проблеми із серцем, які вимагають серйозного лікування. Однак співак наполегливо відмовлявся від будь-яких хірургічних втручань, не дававши згоди на операцію.

Катерина Репяхова розповіла про проблеми зі здоровʼям у Віктора Павліка. Фото з Instagram @repyahovakate
Катерина Репяхова розповіла про проблеми зі здоровʼям у Віктора Павліка. Фото з Instagram @repyahovakate

Для дружини співака це було справжньою проблемою, оскільки вона намагалася переконати свого чоловіка в необхідності такого рішення для його власного благополуччя. Катерина Репяхова з великою тривогою заявила, що стан її чоловіка досяг критичної межі. Відмова від операції вже не була варіантом, і музикантові необхідно піддатися цій хірургічній процедурі для збереження його життя.

Катерина Репяхова розповіла про проблеми зі здоровʼям у Віктора Павліка
Катерина Репяхова розповіла про проблеми зі здоровʼям у Віктора Павліка

Катерина Репяхова поділилася в Instagram новиною про успішне переконання артиста Віктора Павліка віддатися оперативному втручанню. За її словами, медичний персонал столичної клініки відіграв вирішальну роль у цьому процесі, використовуючи всі доступні засоби, щоб переконати артиста. Катерина виразила щиру вдячність Борису Михайловичу за його важливу роль у цій справі.

Катерина Репяхова розповіла про проблеми зі здоровʼям у Віктора Павліка
Катерина Репяхова розповіла про проблеми зі здоровʼям у Віктора Павліка

Катерина розповіла, що у Віктора Павліка присутня вроджена вада серця. Ще минулого літа у співака було виявлено це захворювання, про яке він не знав раніше. Після серії обстежень виявлено, що один з клапанів його серця потребує негайного відновлення, і для цього необхідно встановити штучний.

Нові статті

Схожі статті

Розповідав гуморески, був актором: історія життя Анатолія Дяченка, сумну долю якого повторив Кузьма Скрябін

Анатолій Дяченко — майстер анекдотів, учасник гумористичного шоу "Золотий гусак" та чарівний товстун із вусами. Він рано пішов з життя, а його сумну долю через 10 років повторив і Кузьма Скрябін.

Гороскоп на 19 травня 2024 року для знаків Зодіаку Близнюки, Овен, Лев: проявіть свою впевненість

Гороскоп на 19 травня 2024 року для знаків Зодіаку Близнюки, Овен, Лев: астрологи пророкують для кожного активний та продуктивний день у неділю.

День вишиванки не без модних конфузів: Могилевська, Полякова, Решетніки одяглись майже один в один (ФОТО)

День вишиванки в Україні пройшов не без модних співпадінь. Наталія Могилевська, Оля Полякова і родина Решетників одяглись майже в однакові вбрання. "Один Факт" пропонуϵ оцінити зіркові вишиванки.

Серце соліста Kalush Orchestra у рожевій панамці зайняте: як виглядає його кохана і мама Стефанія насправді

Олег Псюк і його команда Kalush Orchestra у 2022 році принесли перемогу Україні на "Євробаченні". Погляньмо, як виглядає подруга лідера гурту та мама Стефанія, якій і була присвячена переможна пісня.