Чому Ірина Білик розлюбила Коляденка, а Дорофєєва – Дантеса: колись були зразковими парами шоубізнесу

Навіть найміцніші пари, що перебувають разом по кілька років поспіль, можуть розлучитися. Розберімося, чому подібне могло торкнутися Білик із Коляденком та Дорофєєву з Дантесом.

Ірина Білик та Дмитро Коляденко

Таких шалених пристрастей український шоубіз, напевно, більше не зазнавав. Хореограф запросив співачку до ресторану, коли вона була в інших стосунках. Грошей, щоб розплатитися за замовлення, Коляденку забракувало. Тому залишив офіціанту перстень під заставу.

Чому розлучилися Ірина Білик та Дмитро Коляденко

Забрати цінну річ Дімі так і не вдалося – ресторан згорів. Треба було зробити висновок, що це погана прикмета, та він поринув у нове кохання, щойно Ірина оголосила про розрив з його попередником.

Коляденко страшенно ревнував Білик, тому й чудив казна-що. Викидав диван з 13 поверху, різав картини коханої та ще скоїв безліч інших дурниць. Звісно, його бісило, що кохана не хоче виходити заміж, хоча він робив пропозицію 6 разів.

Коли втомлена від його витівок жінка вказала на двері, Дмитро кілька років поспіль перебував у депресії. Натомість не забув помститися колишній, зливши журналістам пікантні світлини цивільної дружини.

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес

Новина про розлучення цієї ідеальної зіркової пари стала для шанувальників справжнім шоком. Фани сподівалися, що невдовзі родина поповниться первістком, а сталося зовсім інше – розлучення.

Чому розлучилися Надя Дорофєєва та Володя Дантес

Надя з Володею весь час викладали в мережу позитивний спільний контент, тому було важко зрозуміти, в який момент кохання минуло. А саме тим, що більше не кохають одне одного знаменитості пояснили припинення шлюбу.

Наступного дня після цієї сенсаційної новини про розлучення оголосив і друг сім’ї Міша Кацурін. Невдовзі саме цього чоловіка побачили на відпочинку поряд із Дорофєєвою в Барселоні. А Дантес зійшовся з його колишньою дружиною Дашею Кацуріною.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?