Нагрузила валізи і поїхала: українська Леді Гага Камалія відправилась на зустріч своϵї мрії Укрзалізницею

Співачка Камалія в джинсах і з купою валіз показала себе на тлі потягу "Укрзалізниці". Куди поїхала артистка з України і з ким вона чекаϵ зустрічі найбільше — розповість "Один Факт".

Камалія сказала українцям:

“До скорої зустрічі”

І сіла на потяг, який повіз її до омріяного побачення. Співачка перед початком подорожі показала себе на пероні залізничного вокзалу, поряд із составом від “Укрзалізниці” і оголосила, куди саме їде.

Камалія відправилась на довгоочікувану зустріч із своїми доньками, Арабеллою та Мірабеллою. Дівчата зараз живуть разом із своїм батьком, Захуром Мохаммадом — у Великій Британії (Лондон). Артистка вивезла доньок з країни вже після початку повномасштабного вторгнення, а сама — повернулась до України. Відтоді спілкування із близнючками в співачки проходить в онлайн-форматі.

Нарешті, після довгої розлуки, Камалія знайшла час для того, аби поїхати на зустріч з Арабеллою і Мірабеллою. Зірка заявила, що увесь цей час сумувала за усмішками і веселими історіями своїх улюблених дівчаток.

Артистка повідомила, що разом із доньками-близнючками плануϵ провести декілька щасливих днів. В програмі розваг заплановані ігри, прогулянки і музика.

Цей час – лише для нас — написала Камалія на своїй сторінці в Instagram.

А ще вона запропонувала шанувальникам слідкувати за її пригодами за кордоном в Stories. Камалія назвала найціннішим час, проведений разом із родиною і дітьми.

Українська Леді Гага Камалія народила двох донечок-близнючок 6 вересня 2013 року – через декілька місяців після одруження із пакистанським мільярдером Захуром Мохаммадом. Зараз донькам артистки вже по 11 років. Ще на початку вторгнення росії Камалія разом із чоловіком поїхала з України і забрала із собою донечок. Зіркова родина оселилась в маϵтку Захура Мохаммада у Лондоні. Там же мешкала й донька мільярдера від першого шлюбу, Таня.

В Камалії з падчеркою постійно виникали сварки, а її коханий чоловік Мохаммад в них ставав на бік доньки. Врешті решт співачка вирішила… розлучитись і повернулась назад, до України. Втім, їй вдалося зберегти доброзичливі відносини з колишнім чоловіком. Іноді Камалія і Захур навіть зʼявляються разом на публічних заходах.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?