Як виглядає перший чоловік Катерини Осадчої: була тоді 18-річною моделлю, яка вдало вийшла заміж

Зіркове подружжя Катя Осадча та Юрій Горбунов щасливо ростять двох синів. Але в кожного за спиною залишився невдалий шлюб. Уперше ведуча вийшла заміж у 18-річному віці.

З Олегом Поліщуком Катя Осадча побралася 2001 року. Нареченій було 18 років, вона робила впевнені кроки в модельному бізнесі. Чоловік був на 15 років старший. Він устиг побувати народним депутатом двічі – від блоку Литвина та Партії зелених, мав вдалий бізнес.

Катя Осадча показала, як виглядає її перший чоловік

Здавалося б, така вдала партія. Народжуй дітей і насолоджуйся щасливим безхмарним життям. Попервах усе так і було. Катерина народила первістка Іллю, якого обожнювали обоє батьків.

Катя Осадча показала, як виглядає її перший чоловік

Та ідилія у шлюбі тривала лише 3 роки, а потім пара дійшла висновку, що їм слід розлучитися. Олег волів бачити дружину вдома з пелюшками та котлетами, а Осадчій кортіло здобути славу. Через це вони постійно сварилися.

Тож кожен пішов власним життєвим шляхом. Хоча про сина Поліщук ніколи не забував і турбувався про матеріальні потреби та виховання Іллі. Чоловік після розлучення продовжував активну політичну та бізнесову діяльність.

Катя Осадча показала, як виглядає її перший чоловік

А Катерина стала телезіркою, започаткувавши програму “Світське життя”, з’явитися в якій могли мріяти тільки зірки найбільшої величини. Розпитуючи інших про особисте життя, Осадча тримала своє власне під великим секретом.

Лише через 10 років після розлучення розповіла в інтерв’ю, чого не склався шлюб із політиком. На думку знаменитості, вони не могли знайти спільну мову через вік. Катя познайомилася з Олегом, коли їй було всього 17 років.

Катя Осадча показала, як виглядає її перший чоловік

Вона приїхала з Парижа та відбула на відпочинок до Криму. Там юнка й побачила свого майбутнього чоловіка вперше. Вони зіграли велике весілля з купою гостей, весільною сукнею та фатою.

Та дружина виявилася занадто молодою. Їй кортіло відвідувати нічні клуби й веселитися, а не сидіти вдома з 33-річним чоловіком. Зараз Катя й сама віддає перевагу затишному домашньому відпочинку, а тоді їй хотілося руху й нових вражень. Тому й не склалося.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?