Куди зникла “Дівчина Блонда”, з якою фотографувався сам Дан Балан: про неї всі забули, а ми – згадали

"Дівчина Блонда" — чарівна білявка, яка була ведучою на українському каналі та модних вечірках, а ще встигла сфотографуватись із Даном Баланом. Куди вона зникла — читайте в матеріалі від "Один Факт".

“Дівчина Блонда” – популярна білявка, що працювала ведучою на каналі М1 та вела модні вечірки. Ця красуня маϵ гострий розум і досить щільний графік роботи. Кожен її день в буквальному сенсі цього слова розписаний по годинах. Адже треба приділити увагу і шопінгу, і відвідуванню салонів краси, і катанню верхи на конях, і ще багатьом іншим речам, які можуть собі дозволити тільки справжні білявки.

Справжнϵ імʼя ціϵї красуні — Лена. За професіϵю вона — танцівниця та хореограф. Не дивно, що вона маϵ просто блискучий зовнішній вигляд.

Дівчина Блонда закінчила київське училище естрадно-циркового мистецтва, але життя підготувало для неї більш цікаву роль і можливість спробувати на смак світське життя.
Ця білявка під час роботи на каналі М1 стикалась із багатьма українськими зірками, а в арсеналі світлин ϵ навіть селфі із самим Даном Баланом.

Куди поділась Дівчина Блонда, що фотографувалась із Даном Баланом
Куди поділась Дівчина Блонда, що фотографувалась із Даном Баланом

Невідомо, що сказала на такі залаштунки до програми колишня кохана хлопця Тіна Кароль, але завдяки своїй яскравій зовнішності та зірковим знайомствам Дівчина Блонда змогла здобути популярність в українському суспільстві. А ось чим вона займаϵться зараз — “Один Факт” розповість далі.
Дівчина Блонда як медійна і творча особистість — вирішила створити щось своϵ. В її офіційному профілі Instagram зроблено допис наступного вмісту:

Я пишаюсь тим, що я українка. Засновниця салону весільних та вечірніх суконь

Тобто, в Дівчини Блонда зʼявився свій власний салон, де можна придбати сукні для особливих приводів.

На сторінці білявки постійно зʼявляються модні фасони весільних суконь – обтислі і міні, з фатою і без неї, з пишною сукнею та корсетом.

Діяльність Дівчини Блонда ще раз підтверджуϵ, що талановита людина — талановита у всьому.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?