Позитив 3 роки приховував ім’я коханої, та більше не мовчить: збирається одружуватися й заводити дітей

Поведінка Позитива, колишнього напарника по дуету Наді Дорофєєвої, останнім часом дуже дивувала фанатів. Чоловік давно розлучився й знайшов нове кохання, але називати ім'я дівчини не хотів.

Таку гру в мовчанку Positiff вів уже 4-й рік поспіль. І вона давно вийшла за рамки здорового глузду. Переважна більшість фанів уже здогадалася, що обраницею артиста стала хореографиня Юлія Сахневич, але сам він уперто не хотів підтверджувати ці припущення.

Позитив підтвердив стосунки з Юлією Сахневич

Збирався зробити розсекречення дівчини на День Святого Валентина й знову не наважився. Та врешті лід зрушив, і камінгаут врешті відбувся. 34-річний репер виклав у мережу відео з поцілунками.

Звісно, на них була присутня Юлія, з якою колись знаменитий чоловік брав участь у “Танцях з зірками”. Славі Дьоміну вдалося розговорити Олексія Завгороднього, і він розповів, що перебуває у стосунках 4-й рік поспіль.

Позитив підтвердив стосунки з Юлією Сахневич

За цей час інші встигають побратися, народити дітей і розлучитися. А наш скромний герой всього лише спромігся сповістити ім’я коханої. Сам артист пояснив, що стосунки з колишньою дружиною виставляв на показ і з цього нічого доброго не вийшло.

Позитив підтвердив стосунки з Юлією Сахневич

Та, напевно, Льоша трішки лукавить, бо довгий час у жодному інтерв’ю не прохопився, що одружився з дизайнеркою Анною Андрійчук. Навіть весільні світлини заборонив виставляти у ЗМІ. Новини з особистого життя підопічного Потапа доводилося збирати по крихті. Тож справа явно в іншому.

Позитив підтвердив стосунки з Юлією Сахневич

Позитив відзначив, що вони з Юлею проаналізували колишні невдалі стосунки, виявили помилки, яких обоє припустилися. Тож тепер воліють стати “кращою версією один до одного”. Це дає ефект. Поки що вони практично не сваряться. Голубки вже настільки довго разом, що:

“До шлюбу ми готові, бо за цей нелегкий час ми пройшли разом дуже багато. Ми завжди були поруч у найскладніші моменти”.

Щобільше, Завгородній певен, що вони готові й до поповнення в родині, адже чоловік не сумнівається в Сахневич і готовий бути з нею все життя.

Нові статті

Схожі статті

Вийшла заміж по “зальоту”: Катерина Осадча пригадала, як одружувалась з Юрієм Горбуновим, будучи вагітною

Катерина Осадча вже понад 7 років у щасливому шлюбі з Юрієм Горбуновим та вважаються міцною парою шоубізу: телеведуча розповіла, як виходила заміж з животиком.

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається вродою 80-річній іконі краси Катрін Денев

Українська акторка Ада Роговцева в свої 86 років залишається такою ж вродливою, як і багато років тому. В жіночності і красі ця жінка цілком може перемогти французьку співачку Катрін Денев.

Вся правда вийшла назовні: 41-річний Влад Яма розсекретив, чи дійсно крутив роман з Могилевською

Владу Ямі та Наталії Могилевській неодноразово приписували роман, особливо під час у часті в шоу "Танці з зірками" - чи підтвердились ці чутки та що насправді було між артистами?

Розлетяться одразу: як приготувати сирне тісто, щоб вийшли пишні та мʼякі вареники з вишнею – вийде вау

Всі, хто спробує, будуть питати у вас рецепт, адже це нереально смачно: як приготувати сирне тісто для вареників з вишнею - будуть танути в роті.