Тіна Кароль показала, як виглядає в сукні міді з рюшами за 64 тисячі: Дан Балан тепер кусатиме лікті

Тіна Кароль показала себе в новій сукні міді. Стильна модель з рюшами від британського бренду коштуϵ десятки тисяч гривень, але ідеально виглядаϵ на стрункій фігурі.

Тіна Кароль не дарма отримала в нашому суспільстві статус ікони стилю. Співачка виглядаϵ бездоганно як на естраді, так і поза сценою. Її сценічний гардероб завжди різноманітний, і в ньому ϵ не тільки класичні костюми та джинси.

Тіна Кароль може похвалитись великою кількістю яскравих, модних суконь з найрізноманітнішими дизайнами. Нещодавно в гардеробі співачки зʼявилась ще одна — від бренду з Великобританії “David Koma”.

Сукня міді виконана у чисто білому кольорі та прикрашена глибокими вирізами і рюшами. Модель виготовлена у Великобританії з еластичного атласу та каді. Серед особливостей сукні — тоненькі бретелі-спагеті, глибоке V-подібне декольте і асиметрична спідниця, яка повністю відкриваϵ одну ногу. З обох боків сукні зроблені глибокі вирізи однакового розміру.

Вартість ціϵї моделі сукні, яку обрала собі Тіна Кароль — 64 129 гривень. Але зараз її можна придбати з гарною знижкою: за 25 652 гривні.

Компанія “David Koma”, сукню від якої показала на собі Тіна Кароль — була заснована в 2009 році у Лондоні. Її продукція стала втіленням ультра-контурних силуетів. Під цим брендом створюються ефектні сукні, натхненні жіночими формами.

Дизайнерський модний дом “David Koma” вийшов на міжнародну арену зі своїми моделями суконь із обтислим силуетом. Згодом пропозиції готового одягу були значно розширені. Тепер в асортименті компанії ϵ повний спектр варіантів — від повсякденних моделей суконь з деніму та шкіри до чудово зшитого верхнього одягу та ефектних суконь, в яких тільки на червону доріжку виходити — поряд із найвідомішими зірками.

Колекції одягу від Девіда Кома прикрашали сторінки модного глянцю. До цього дизайнеру неодноразово звертались зірки світової величини – щоб підібрати найвлучніший та стильний одяг для червоної доріжки. В 2023 році моделі одягу від Девіда Кома носили Джей Ло, Бейонсе, Кендалл Дженнер, Дуа Ліпа та багато інших.

Нові статті

Схожі статті

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?