Коли принц не прийшов: екс-холостячка Злата Огнϵвіч показала, кого підпустила до себе – це не Андрій Задворний

Друга "Холостячка", композиторка, учасниця "Євробачення" — це все про Злату Огнϵвіч. Але в артистки ϵ ще багато скритих талантів, про які мало хто здогадуϵться. Про один з них розповість "Один факт".

Злата Огнϵвіч влаштувала весняну фотосесію напередодні Великодніх вихідних. Прогулянка на природі виявилась незвичною і оригінальною. Як зізналась сама Злата — в останній раз вона так прогулювалась дуже давно.

Чому ця фотосесія супроводжувалась страхом для артистки і які відчуття були в Злати Огнϵвіч після того, як усі страхи розвіялися? Дізнайтесь про це далі.

Злата Огнϵвіч вирішила відпочити перед вихідними… верхи на коні. Вдягшись у теплу куртку синього кольору, штани та кросівки — українська зірка з посмішкою на обличчі всілась на смолисто-чорного коня.

Коротенька фотосесія містила в собі не тільки світлини верхи, але й селфі із тим самим конем, якого вже загнали в стійло. Артистка в дописі до фото із новим другом повідомила, що колись давно в неї вже був досвід катання верхи. Але тоді вона відчувала сильний страх перед тим, щоб забратись верхи на великого та високого скакуна.

Але зараз зовсім інші відчуття — поділилась емоціями Злата Огнϵвіч.

Артистка розповіла, що їй вдалось подолати усі страхи, а на зміну їм прийшли зовсім інші відчуття — свободи та ϵдності.

Злата Огнϵвіч — багатогранна і творча особистість. Її сценічне імʼя Злата, а ось по-справжньому її звуть Інною. Колись в одному з інтервʼю Огнϵвіч зізнавалась, що обрала для сцени імʼя “Злата” тому, що хотіла бути ближчою до свого коріння. По батьковій лінії в роду артистки намішано дуже багато різних національностей: серби, італійці, угорці. Принаймні, саме так розповідаϵ їх родинна легенда.

Зірка дуже хотіла мати яскраве імʼя із південними коріннями. Саме так і зʼявилась відома нині у всій Україні Злата Огнϵвіч. А ось своϵ справжнϵ імʼя дівчина не любила з дитинства. І завжди казала батькам, що виросте та обовʼязково його змінить. Так в подальшому і вийшло. Зараз же навіть мама називаϵ її Златою або Златиком.

Нові статті

Схожі статті

“Ми спали в одному ліжку”: Володимир Ярославський розсекретив, чи дійсно крутив роман з Ольгою Мартиновською

Лише колега та дружба, чи все ж таки між ними дещо більше? Суддя "МастерШеф "Володимир Ярославський зізнався, чи мав романтичні почуття до Олі Мартиновської?

Вийшла заміж по “зальоту”: Катерина Осадча пригадала, як одружувалась з Юрієм Горбуновим, будучи вагітною

Катерина Осадча вже понад 7 років у щасливому шлюбі з Юрієм Горбуновим та вважаються міцною парою шоубізу: телеведуча розповіла, як виходила заміж з животиком.

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається вродою 80-річній іконі краси Катрін Денев

Українська акторка Ада Роговцева в свої 86 років залишається такою ж вродливою, як і багато років тому. В жіночності і красі ця жінка цілком може перемогти французьку співачку Катрін Денев.

Вся правда вийшла назовні: 41-річний Влад Яма розсекретив, чи дійсно крутив роман з Могилевською

Владу Ямі та Наталії Могилевській неодноразово приписували роман, особливо під час у часті в шоу "Танці з зірками" - чи підтвердились ці чутки та що насправді було між артистами?