“Все, що мені потрібно для щастя”: Камалія показала щасливу мить зустрічі із 11-річними доньками від Захура

Співачка Камалія відправилась до Лондону, щоб вперше за довгий час зустрітись із доньками-близнючками. Реакція дівчаток була неймовірно теплою. Більше деталей да відео — в матеріалі "Один факт".

Ще зовсім недавно співачка Камалія стояла на пероні поряд з потягом “Укрзалізниці”, зібравши навколо себе купу валіз. Вона покинула улюблену роботу заради того, щоб побачитись із найріднішими людьми — своїми доньками.

Донечки Камалії Арабелла і Мірабелла — двійнята. Вони народились в 2013 році, у шлюбі артистки із пакистанським мільярдером та підприϵмцем Захуром Мохаммадом. Цьогоріч їм виповниться вже по 11 років.

Камалія вперше за довгий час зустрілась зі своїми доньками в Лондоні
Камалія вперше за довгий час зустрілась зі своїми доньками в Лондоні

Вже понад два роки доньки Камалії живуть поза межами України — в лондонському маϵтку свого батька, Захура Мохаммада. Батьки виїхали разом з ними ще на початку повномасштабного вторгнення. Але Камалія згодом повернулась до України.

Дуже довгий час співачка багато працювала і не мала змоги вживу побачитись із Арабеллою та Мірабеллою. Лише зараз, напередодні Великодня — у співачки видався вільний час, щоб відправитись на побачення мрії із донечками. Перші миті зустрічі Камалія зафільмувала і показала відео у соціальних мережах.

11-річні двійнята Арабелла та Мірабелла побачивши маму — відреагували на це бурхливо. Вони підбігли до неї і міцно обійняли. Після теплих обіймів дівчата продемонстрували мамі своϵ нове захоплення. Десь на великій ділянці маϵтку близнючки відшукали маленького равлика із смугастим панцирем. Вони помістили його в маленьке відерце, застеливши його дно свіжою травою.

Ваш сміх та радісні обійми — це все, що мені потрібно для щастя — зізналась Камалія у дописі до відео.

Співачка зазначила, що кожен момент поряд із доньками наповнений теплом і любовʼю. І пообіцяла, що кожну хвилину, проведену разом із доньками — зробить незабутньою.

Люблю вас до нескінченності — зізналась щаслива матуся після довгоочікуваної зустрічі.

Нові статті

Схожі статті

Перший полив помідорів після висадки в ґрунт у травні: за якими правилами його проводять і що врахувати

В травні багато городників вже висаджують розсаду помідорів у відкритий ґрунт. Відразу після посадки рослину треба полити і для ціϵї процедури існують певні правила. Про них розповість "Один Факт".

У якій воді замочувати квасолю, щоб вона розварилася швидше і зберегла корисні речовини: холодній чи теплій

Щоб квасоля добре розварилася — її перед приготуванням деякий час вимочують у воді. Якої температури повинна бути вода — холодною чи гарячою? "Один Факт" розповість про це нижче.

Як зняти готівку і переказати гроші у разі відключень світла: “Приватбанк” розповів українцям, куди йти

Віялові відключення світла за останні декілька днів стали для України нормою. В державному банку "ПриватБанк" розповіли, як зняти готівку та переказати кошти у випадку, коли світла немаϵ.

Чи можна висаджувати чорнобривці поряд із помідорами: головні правила сусідства, які принесуть лише користь

Бархатці або чорнобривці — яскрава квітка, яку висаджують не тільки на квіткових клумбах. Дізнайтесь, навіщо чорнобривці саджають посеред городу і чи можна їх розміщувати поряд з помідорами.