Був на його концертах, але знати його не знаϵ: “син” Олега Винника відмовився від названого батька

Популярність до співака Андрія Кравченка прийшла трохи менше, ніж 2 роки тому. Сталось це завдяки співочому голосу і… схожості з Олегом Винником. Але насправді ці двоϵ — зовсім не родичі.

Цього артиста дуже часто за останні два роки порівнюють із відомим кумиром усіх вовчиць Олегом Винником. Ба більше — дехто з шанувальників Андрія Кравченка під час зустрічей поза сценою питаϵ, чи насправді він… син Олега Винника?

Нещодавно співак Андрій Кравченко цілком серйозно зізнався у тому, що його неодноразово плутали із співаком Олегом Винником. А ще — називали його сином або ж братом “повелителя вовчиць”.

Артист зізнався, що певний час така поведінка прихильників була для нього нормою. Він доволі спокійно відносився до того, що його називають родичем Винника. Проте зараз ситуація змінилася.

Співак Андрій Кравченко зізнався, чи насправді він син Олега Винника
Співак Андрій Кравченко зізнався, чи насправді він син Олега Винника

Багато хто з українців вже міг змогу дізнатись про такого артиста, як Андрій Кравченко. Він — окрема особистість, яка до Олега Винника не маϵ ніякого відношення. Тому й порівнювати Кравченка зі співаком-втікачем, який зараз переховуϵться від військових дій в Німеччині — зовсім не варто.

Зараз усі знають, хто такий Андрій Кравченко. І приходять на Андрія Кравченка вже — зазначив артист, що маϵ дуже схожий із Винником тембр голосу.

Андрій Кравченко зазначив, що він особисто із Олегом Винником не знайомий. А потім – здивував зізнанням. Виявляϵться, раніше, ще до повномасштабного вторгнення — він відвідував декілька концертів Олега Винника. Але особисто з цим артистом не спілкувався. І тим паче — не маϵ із Олегом Винником жодних родинних звʼязків.

Кравченко також наголосив, що ніколи не мав на меті зайняти місце Олега Винника в українському шоу-бізнесі. На думку молодого та голосистого співака — кожен артист маϵ купу можливостей, щоб зайняти власну нішу. До того ж, український шоу-бізнес не настільки великий, щоб зайняти чиюсь нішу. Тому ця сама ніша займаϵться самостійно.

Нові статті

Схожі статті

Перший полив помідорів після висадки в ґрунт у травні: за якими правилами його проводять і що врахувати

В травні багато городників вже висаджують розсаду помідорів у відкритий ґрунт. Відразу після посадки рослину треба полити і для ціϵї процедури існують певні правила. Про них розповість "Один Факт".

У якій воді замочувати квасолю, щоб вона розварилася швидше і зберегла корисні речовини: холодній чи теплій

Щоб квасоля добре розварилася — її перед приготуванням деякий час вимочують у воді. Якої температури повинна бути вода — холодною чи гарячою? "Один Факт" розповість про це нижче.

Як зняти готівку і переказати гроші у разі відключень світла: “Приватбанк” розповів українцям, куди йти

Віялові відключення світла за останні декілька днів стали для України нормою. В державному банку "ПриватБанк" розповіли, як зняти готівку та переказати кошти у випадку, коли світла немаϵ.

Чи можна висаджувати чорнобривці поряд із помідорами: головні правила сусідства, які принесуть лише користь

Бархатці або чорнобривці — яскрава квітка, яку висаджують не тільки на квіткових клумбах. Дізнайтесь, навіщо чорнобривці саджають посеред городу і чи можна їх розміщувати поряд з помідорами.