Покинув Лідію Таран та пішов до іншої: як виглядає дружина Андрія Доманського, до якої він пішов з сімʼї

Андрій Доманський розповів, чому покинув Лідію Таран та пішов до іншої: як виглядає теперішня дружина телеведучого Марина? Подробиці особистого життя.

Андрій Доманський завжди славився своєю жвавістю та багатим родинним життям. Незважаючи на те, що його попередні стосунки не завжди були тривалими, цей відомий шоумен завжди зберігав теплі стосунки з усіма колишніми партнерками та має особливий зв’язок зі своїми дітьми.

Андрій Доманський - багатодітний батько, який виховує п'ятьох дітей
Андрій Доманський – багатодітний батько, який виховує п’ятьох дітей

Після розлучення з першою дружиною Юлією, Андрій швидко знайшов спільну мову з Лідією Таран, і відразу ж здавалося, що вони знаходяться на шляху до стабільних та гармонійних стосунків. Проте, такі стосунки знову виявився нещасливим для нього, адже обидва партнери були неготові до такої серйозності. Навіть народження доньки Василини не змусило їх все повернути.

Андрій Доманський та його попередня жінка Лідія Таран
Андрій Доманський та його попередня жінка Лідія Таран

Андрій Доманський розкрив причини цього непередбаченого повороту. Виявляється, причиною неодруження стала проблема взаєморозуміння між Лідією та його дітьми від попереднього шлюбу. Ця тема стала основою для безлічі конфліктів та сварок, які стали на заваді спільному майбутньому.

Андрій Доманський показав, як виглядає його друга дружина
Андрій Доманський показав, як виглядає його друга дружина

Та й завершилися ці розбурхані стосунки так само несподівано, як і розпочалися. Доманський покинув Лідію Таран та їхню маленьку доньку заради іншої жінки. І ця інша жінка, про яку йшлося, виявилася Мариною – учасницею розважального шоу “Хто проти блондинок”. Зустріч з нею виявилася доленосною для Андрія Доманського, який не зміг встояти перед чарами цієї жінки та покинув свою минулу сім’ю.

Андрій Доманський показав, як виглядає його друга дружина
Андрій Доманський показав, як виглядає його друга дружина

Перед офіційним укладенням шлюбу, Марина вже народила чоловіку доньку Кіру. Пізніше закохані влаштували величезне весілля та у 2016 році з’явилась друга донька, Віра.

Нові статті

Схожі статті

Як виглядаϵ найбагатше село України, де замість хат набудували палаци і маϵтки з 10-60 кімнат

В українському Закарпатті ϵ село, в якому замість хат-мазанок набудували розкішні палаци. Кожен сільський мешканець живе тут за принципом – мати будинок кращий, аніж у сусіда.

Перший полив помідорів після висадки в ґрунт у травні: за якими правилами його проводять і що врахувати

В травні багато городників вже висаджують розсаду помідорів у відкритий ґрунт. Відразу після посадки рослину треба полити і для ціϵї процедури існують певні правила. Про них розповість "Один Факт".

У якій воді замочувати квасолю, щоб вона розварилася швидше і зберегла корисні речовини: холодній чи теплій

Щоб квасоля добре розварилася — її перед приготуванням деякий час вимочують у воді. Якої температури повинна бути вода — холодною чи гарячою? "Один Факт" розповість про це нижче.

Як зняти готівку і переказати гроші у разі відключень світла: “Приватбанк” розповів українцям, куди йти

Віялові відключення світла за останні декілька днів стали для України нормою. В державному банку "ПриватБанк" розповіли, як зняти готівку та переказати кошти у випадку, коли світла немаϵ.