Двоє рідних та один прийомний: як виглядають діти 66-річного Павла Зіброва та чим вони займаються? (ФОТО)

Павло Зібров показав, як виглядають усі його діти та чим займаються у житті: старший син Олександр, середній син Сергій та молодша донька Діана.

Павло Зібров – визнаний співак, композитор та справжній приклад для будь-якої сім’ї. Проте, серед загальновідомих фактів про цю видатну постать, залишається маловідомим той факт, що він є багатодітним батьком.

Його перше об’єднання в шлюбі сталося в надзвичайно молодому віці та його обраною стала Тетяна Самофалова, з якою у нього народився син, Сергій. Але цей союз не прожив довго через зраду коханої, і подружжя розлучилося, коли Сергію було всього два роки.

Павло Зібров показав, як виглядає його син Сергій
Павло Зібров показав, як виглядає його син Сергій

На сьогоднішній день сину Павла Зіброва, який є середньою дитиною, вже 39 років, і він рідко зустрічається з батьком. Сам артист виправдовується, стверджуючи, що у кожного своя родина, йому просто немає часу на зустрічі, але якщо буде потреба в допомозі, він завжди готовий підтримати.

Старшому сину Олександру наразі 40 років, він є дитиною з першого шлюбу Марини, теперішньої дружини Павла. Зібров з’явився у житті Олександра, коли той був ще хлопчиком, в самий період його переходу від дитинства до підліткового віку.

Павло Зібров показав, як виглядає його син Олександр
Павло Зібров показав, як виглядає його син Олександр

Спочатку взаємини між хлопчиком і новим чоловіком матері склалися не легко, але з часом вони знайшли спільну мову та мають гарні стосунки. Навіть так, що Олександр вирішив взяти прізвище свого прийомного батька, відчуваючи його як рідного.

Молодша дитина артиста, Діана, є спільною донькою Павла та Марини. Діана виросла справжньою красунею та їй наразі 27 років. Вона стала не тільки радістю і гордістю своїх батьків, але й активно долучилася до творчої діяльності батька.

Павло Зібров показав, як виглядає його донька Діана
Павло Зібров показав, як виглядає його донька Діана

Зараз вона працює поруч зі своїм татом Павлом Зібровим як його менеджерка зі зв’язків з громадськістю, допомагаючи розвивати його кар’єру та підтримувати його успіхи в галузі музики.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?