Відчувається романтика: Катерина Осадча показала поцілунки з Горбуновим, який став її другим чоловіком

Катерина Осадча замилувала рідкісними фото з чоловіком Юрієм Горбуновим та показали, як проводять час з сином. Як познайомилось зіркове подружжя?

Катерина Осадча та її чоловік Юрій Горбунов, вразили своїх підписників чарівними моментами сімейного щастя. У світлинах, опублікованих у їхніх соціальних мережах, видно кохання у очах кожного.

Романтичне фото, що вразило фанатів, відображає Юрія, який ніжно цілує свою дружину Катерину в щічку. Обидва вони одягнуті у вишиванки, що свідчить про свою приналежність до української культури. Ці невимушені моменти щастя і любові між ними розчулили багатьох. У їхніх очах відбивається відданість одне одному та посмішка дає знати, що подружжя щасливе.

Катерина Осадча поділилась романтичними фото з Юрієм Горбуновим. Фото з Instagram @kosadcha
Катерина Осадча поділилась романтичними фото з Юрієм Горбуновим. Фото з Instagram @kosadcha

На Великдень подружжя відвідало церкву у суботу ввечері для освячення пасок, а потім сіли за святковий стіл разом із родиною. Також Катерина публікувала відео, на якому було видно, як їхній син збирає великодні яйця по подвір’ю.

Катерина Осадча поділилась романтичними фото з Юрієм Горбуновим. Фото з Instagram @kosadcha
Катерина Осадча поділилась романтичними фото з Юрієм Горбуновим. Фото з Instagram @kosadcha

Нагадаємо, що пара познайомилась 2005 року. На той момент їхні шляхи лише перетиналися на різних світських заходах, а також через спільну роботу на одному телеканалі. Проте, ніхто з них не міг передбачити, що доля їх зведе разом.

Пізніше вони зустрілися на зніманнях проєкту “Голос. Діти”, де вже працювали як ведучі. У процесі спільної роботи вони почали більше часу проводити разом, обговорюючи не лише робочі питання, а й особисті. З часом взаємність перетворилася на щось більше, ніж просто дружбу.

Катерина Осадча поділилась романтичними фото з Юрієм Горбуновим
Катерина Осадча поділилась романтичними фото з Юрієм Горбуновим

Протягом тривалого часу вони тримали свої стосунки в таємниці, не бажаючи робити з них заголовки газет, але після весілля та народження їхнього першого спільного сина вони вирішили підтвердити свої стосунки публічно. 3 лютого 2017 року вони офіційно одружились.

Нові статті

Схожі статті

“Червона рута” зробила Софію Ротару тою, ким вона є: легендарний композитор Володимир Івасюк доклав руку

Володимир Івасюк — український композитор, якого вважають одним із основоположників української естрадної пісні. Його хіт "Червона Рута" став шлягером. А співала його не тільки Софія Ротару.

Катя Осадча зустріла травневий ранок в смугастій піжамі біля теплого басейну: “Нарешті день вдома”

Катя Осадча показала, як проводить вихідний день в родинному маϵтку, де вона живе з Юріϵм Горбуновим. Телеведуча відпочила посеред власного двору, біля басейну. Деталі розповість "Один Факт".

Як захистити баклажани від колорадських жуків: перевірені народні методи, які проженуть смугастих гостів

Якщо ви хочете, аби ваші баклажани на грядці не поїв колорадський жук — скористайтесь перевіреними народними методами, які проженуть смугастих гостів з городу.

Як виглядаϵ найбагатше село України, де замість хат набудували палаци і маϵтки з 10-60 кімнат

В українському Закарпатті ϵ село, в якому замість хат-мазанок набудували розкішні палаци. Кожен сільський мешканець живе тут за принципом – мати будинок кращий, аніж у сусіда.