Ніхто не без гріха: 5 українських зірок, які мають позашлюбних дітей – навіть ведуча 1+1 Лідія Таран у списку

В Україні ϵ чимало жінок, які виховують дітей без батька, наодинці. Серед них — і знамениті дівчата. Хто із зірок потрапив до переліку жінок, що мають позашлюбних дітей? Про це піде мова далі.

Деякі з українських зірок виховують своїх дітей поза шлюбом. В цьому списку — телеведуча Алла Мазур, акторка Ксенія Мішина та ще 3 знаменитості. Детальніше “Один факт” розповість далі.

Алла Мазур

Телеведуча Алла Мазур виховуϵ 16-річного сина Артема одна. Хто батько хлопчика — залишаϵться таϵмницею за сімома печатками. Відомо, що на момент народження Артема зірка телебачення була не одна. Тато малюка зустрічав її разом із сином з пологового будинку з великим букетом троянд.

Алла Мазур і її син Артем
Алла Мазур і її син Артем

Втім, згодом стало зрозуміло, що ведуча з каналу “1+1” виховуϵ Артема одна. Хоч і не маϵ статусу матері-одиначки.

Лідія Таран

Інша відома ведуча Лідія Таран в законному шлюбі ніколи не була. Свою 16-річну доньку Василину жінка виховуϵ самостійно. Відомо, що батьком її доньки ϵ Андрій Доманський. Роман ціϵї пари розвивався стрімко, але згодом зійшов нанівець. Шлюб між Таран та Доманським так і не склався.

Лідія Таран із донькою Василиною від Андрія Доманського
Лідія Таран із донькою Василиною від Андрія Доманського

Зараз про особисте життя Лідії Таран немаϵ жодної інформації.

Ксенія Мішина

Зірка українських серіалів Ксенія Мішина також виховуϵ 12-річного сина Платона самостійно. Колись акторка розповідала, що розлучилась із батьком хлопчика ще в той час, коли була вагітною.

Ксенія Мішина із сином Платоном
Ксенія Мішина із сином Платоном

Після народження Платона рідний батько не проявляв до дитини жодного інтересу. Єдиний раз, коли він намагався налагодити контакт із хлопчиком — був на початку повномасштабного вторгнення. Однак ці спроби виявились безуспішними.

Ірина Білик

Ірина Білик із синами
Ірина Білик із синами

Співачка Ірина Білик хоч і народила обох своїх сині знаходячись у відносинах — тим не менш, виховуϵ хлопців одна. Обох хлопців артистка народила від різних чоловіків. Але будувати стосунки з жодним з них так і не стала.

Ольга Фреймут

Телеведуча Ольга Фреймут народила старшу доньку Злату від британця на імʼя Ніл. Дівчинка народилась в Лондоні, але на той момент Фреймут не знаходилась в шлюбі з Нілом та лише планувала весілля. Згодом вона зрозуміла, що Ніл – зовсім не той чоловік, з яким вона б хотіла провести власне життя. Саме тому ця пара розлучилась, так і не одружившись.

Ольга Фреймут з донькою Златою
Ольга Фреймут з донькою Златою

Ольга Фреймут повернулась до України та деякий час навіть не хотіла, щоб донька спілкувалась із рідним батьком. Злату вона виховувала самостійно і без сторонньої допомоги.

Нові статті

Схожі статті

“Червона рута” зробила Софію Ротару тою, ким вона є: легендарний композитор Володимир Івасюк доклав руку

Володимир Івасюк — український композитор, якого вважають одним із основоположників української естрадної пісні. Його хіт "Червона Рута" став шлягером. А співала його не тільки Софія Ротару.

Катя Осадча зустріла травневий ранок в смугастій піжамі біля теплого басейну: “Нарешті день вдома”

Катя Осадча показала, як проводить вихідний день в родинному маϵтку, де вона живе з Юріϵм Горбуновим. Телеведуча відпочила посеред власного двору, біля басейну. Деталі розповість "Один Факт".

Як захистити баклажани від колорадських жуків: перевірені народні методи, які проженуть смугастих гостів

Якщо ви хочете, аби ваші баклажани на грядці не поїв колорадський жук — скористайтесь перевіреними народними методами, які проженуть смугастих гостів з городу.

Як виглядаϵ найбагатше село України, де замість хат набудували палаци і маϵтки з 10-60 кімнат

В українському Закарпатті ϵ село, в якому замість хат-мазанок набудували розкішні палаци. Кожен сільський мешканець живе тут за принципом – мати будинок кращий, аніж у сусіда.