Живе по сусідству з Олегом Винником: куди зникла екс-учасниця гурту “ВІА гра” Надія Мейхер та чим займається

Здобула шалену популярність та славу, а потім раптово зникла та досі не з'являється на публіці: де наразі перебуває Надія Мейхер та чим займається?

Після початку повномасштабного вторгнення, українська співачка, акторка та колишня учасниця гурту “ВІА Гра” Надія Мейхер майже повністю зникла з медійного простору. Наразі у її Instagram немає жодних фото, ймовірно співачка хоче, щоб про неї забули та не згадували, тому вирішила видалити будь-яку інформацію щодо себе.  Таке зникнення виконавиці стало причиною занепокоєння її фанатів, оскільки раніше вона часто висловлювалася з приводу конфлікту та підтримувала українців.

Надія Мейхер розповіла, куди зникла та чим займається
Надія Мейхер розповіла, куди зникла та чим займається

Надія Мейхер здобула популярність та відома не лише своєю творчістю, але й через вибір свого життєвого партнера – російського бізнесмена Михайла Уржумцева, який очолює компанію Melon Fashion Group у Санкт-Петербурзі. Ця компанія продовжує успішно співпрацювати з російським ринком, незважаючи на складність сучасної ситуації.

Під час презентації своєї весняної колекції у 2016 році, Надія Мейхер вперше відкрила свою капсульну лінію дизайнерського одягу під назвою Meiher by Meiher.

Протягом активної кампанії з реклами та просування її продукції в соціальних мережах, Надія Мейхер стала обличчям свого власного бренду, демонструючи унікальний стиль і неповторну естетику через фотографії, де вона позувала у власних творіннях перед об’єктивами фотокамер.

Надія Мейхер розповіла, куди зникла та чим займається
Надія Мейхер розповіла, куди зникла та чим займається

Подивившись на кілька фотографій, які були розміщені з геолокацією Італії, фанати почали активно обговорювати місце проживання популярної співачки Надії. Але відомий блогер Богдан Беспалов висловив думку, що Надія може проживати в Німеччині, поряд з іншим відомим артистом Олегом Винником.

Відповідно до висловлених Григорієм Решетніком, колишнім колегою співачки, припущень, ймовірно, Надія проживає в Європі. Проте, на відміну від інших, він приділяє увагу теорії, що артистка може жити разом із чоловіком, який є громадянином росії. Решетнік також зазначає, що до вторгнення Надія Мейхер та її чоловік проживали в Києві.

На сьогоднішній день питання щодо місця проживання співачки та її активності залишається відкритим. Все ще існує безліч теорій і припущень щодо місцеперебування артистки, і хоча деякі докази вказують на одне, інші – на інше, правда все ще залишається поза межами нашого розуміння.

Нові статті

Схожі статті

“Червона рута” зробила Софію Ротару тою, ким вона є: легендарний композитор Володимир Івасюк доклав руку

Володимир Івасюк — український композитор, якого вважають одним із основоположників української естрадної пісні. Його хіт "Червона Рута" став шлягером. А співала його не тільки Софія Ротару.

Катя Осадча зустріла травневий ранок в смугастій піжамі біля теплого басейну: “Нарешті день вдома”

Катя Осадча показала, як проводить вихідний день в родинному маϵтку, де вона живе з Юріϵм Горбуновим. Телеведуча відпочила посеред власного двору, біля басейну. Деталі розповість "Один Факт".

Як захистити баклажани від колорадських жуків: перевірені народні методи, які проженуть смугастих гостів

Якщо ви хочете, аби ваші баклажани на грядці не поїв колорадський жук — скористайтесь перевіреними народними методами, які проженуть смугастих гостів з городу.

Як виглядаϵ найбагатше село України, де замість хат набудували палаци і маϵтки з 10-60 кімнат

В українському Закарпатті ϵ село, в якому замість хат-мазанок набудували розкішні палаци. Кожен сільський мешканець живе тут за принципом – мати будинок кращий, аніж у сусіда.