Ксенія Мішина розсекретила таємні зйомки, заради яких встає о 4 ранку: “Сьогодні фінал Холостячка 2”

Якщо уважно стежити за Сторіз Ксенії Мішиної в Інстаграмі, можна дізнатися, чим займалася знаменитість протягом дня погодинно. Отже, акторка провела екскурс для фанів.

Ранок зірки починається о 4:30. Попри те, що підвелася з ліжка так рано, Ксенія не втрачає бадьорості духу й оптимізму. Дорогою на студію, Мішина ще й спромоглася записати Сторіз, щоб побажати підписникам Інстаграму “Доброго ранку!”

Ксенія Мішина перетворилася на Холостячку 2

Далі шлях зірки лежить до стилістки. Допоки та чаклує над образом телеведучої, Ксенія вдивляється уважно в дзеркало й пригадує недалеке минуле, як брала участь у шоу “Холостячка”, тому радісно вигукує:

“Зніматимемо фінал Холостячка 2!”

Напевно, пригадала свій мейкап із шоу й порівняла з сьогоднішнім. Але опиняється Мішина зовсім не поряд із Гришею Решетніком, а на каналі “Ми – Україна+”. В дечому і передачу “Прокидайся” можна порівняти з “Холостяком”, адже Ксенія в студії одна, а колег-чоловіків у неї відразу двоє. Отже, може обирати, з ким із ведучих на дану мить спілкуватися.

Ксенія Мішина перетворилася на Холостячку 2

Трішки втомлена, але знову з посмішкою знаменитість повертається додому, де на неї з нетерпінням очікує пухнастик Одін, який радо починає цілуватися з хазяйкою. Тож від утоми не залишається й сліду.

Ксенія Мішина перетворилася на Холостячку 2

Мішина бере пульт від телевізора і всідається якомога зручніше. Проблеми з вибором цікавого фільму для акторки не існує, адже у неї агрегат зі штучним інтелектом. Тож швиденько обробить всі побажання господині й підбере відео до душі.

Ксенія Мішина перетворилася на Холостячку 2

День минув не дарма. Треба якомога раніше лягти спати, бо завтра будильник знову розбудить о 4:30 і все почнеться спочатку.

Нові статті

Схожі статті

“Червона рута” зробила Софію Ротару тою, ким вона є: легендарний композитор Володимир Івасюк доклав руку

Володимир Івасюк — український композитор, якого вважають одним із основоположників української естрадної пісні. Його хіт "Червона Рута" став шлягером. А співала його не тільки Софія Ротару.

Катя Осадча зустріла травневий ранок в смугастій піжамі біля теплого басейну: “Нарешті день вдома”

Катя Осадча показала, як проводить вихідний день в родинному маϵтку, де вона живе з Юріϵм Горбуновим. Телеведуча відпочила посеред власного двору, біля басейну. Деталі розповість "Один Факт".

Як захистити баклажани від колорадських жуків: перевірені народні методи, які проженуть смугастих гостів

Якщо ви хочете, аби ваші баклажани на грядці не поїв колорадський жук — скористайтесь перевіреними народними методами, які проженуть смугастих гостів з городу.

Як виглядаϵ найбагатше село України, де замість хат набудували палаци і маϵтки з 10-60 кімнат

В українському Закарпатті ϵ село, в якому замість хат-мазанок набудували розкішні палаци. Кожен сільський мешканець живе тут за принципом – мати будинок кращий, аніж у сусіда.