Несподіванка під час виступу: Alyona Alyona перевершила всіх та впала зі сцени на репетиції Євробачення-2024

Alyona Alyona та Jerry Heil виступили на генеральній репетиції Єрробачення-2024, але виконання пісні вийшло не таким, як вони передбачали: що сталося прямо на сцені?

Українські представники на “Євробачення-2024” Alyona alyona та Jerry Heil вийшли на генеральну репетицію та все пішло не за планом під час виступу. Навіть найталановитіші артисти не застраховані від непередбачуваних ситуацій.

Під час виконання пісні Alyona Alyona впала на сцені та зазнала травми. У своєму зізнанні зірка пояснила, що причиною нещасного випадку став елемент її костюму – трикілограмова кольчуга, на яку вона нещасно наступила. Однак на щастя, травми виявилися не серйозними, обійшлося лише дрібними подряпинами і легким пошкодженням костюма.

Alyona Alyona впала під час виступу зі сцени: як це було
Alyona Alyona впала під час виступу зі сцени: як це було

На відеозаписі можна побачити, що Alyona Alyona, як справжня артистка проявила професіоналізм. Незважаючи на неприємну ситуацію, вона не втратила рішучості та негайно підвелася і продовжила виконувати свій реп, мов нічого не сталося. Це ще раз підтверджує, що вона – справжня зірка, яка вміє впоратися з будь-якими труднощами.

Alyona Alyona впала під час виступу зі сцени: як це було
Alyona Alyona впала під час виступу зі сцени: як це було

Після репетицій кольчуга Alyona Alyona стала довшою, ніж була, через постійне носіння. Несподівано вона наступила на неї та зламала ніготь, подряпала коліна й трохи пошкодила костюм. Проте ці травми для неї не були настільки серйозними, щоб зупинитись. Alyona Alyona висловила впевненість, яка є типовою для багатьох українських жінок, що вона може перебороти будь-які труднощі.

Alyona Alyona та Jerry Heil на генеральній репетиції Євробачення-2024. Фото з Instagram @thejerryheil
Alyona Alyona та Jerry Heil на генеральній репетиції Євробачення-2024. Фото з Instagram @thejerryheil

Нагадаємо, що наближається перший півфіналу “Євробачення-2024”, а саме 7 травня, де Alyona Alyona та Jerry Heil будуть виступати  під номером п’ять. Сподіваємось, що дівчата пройдуть до гранд фіналу та стануть переможцями.

Нові статті

Схожі статті

Ягоди цілі і не розварюються. Готую полуничне варення на зиму за цим рецептом 20 років — і завжди смачно

Рецепт приготування полуничного варення — перевірений часом. Зимній десерт смажать на пательні. Він виходить смачним, насиченим та з цілими, не розвареними ягодами. Читайте рецепт варення нижче.

Запечене сало — ідеальна страва до будь-якого застілля: як приготувати найсмачніший національний продукт

Запечене сало із запашними спеціями — царська страва до будь-якого застілля. "Один Факт" пропонуϵ до уваги читачів рецепт приготування найсмачнішого сала в духовці.

“Буде шестеро”: Лілія Ребрик натякнула на появу нових діточок і анонсувала гендер-паті на власній ділянці

Лілія Ребрик приголомшила шанувальників заявою про… чергове гендер-паті. Телеведуча розповіла, що через два місяці після народження доньки Аделіни в їх родині знов очікують на поповнення.

Мобільний зв’язок та Інтернет в Україні можуть зникнути: оператори розповіли, яких сценаріїв очікувати

В Україні може зникнути мобільний звʼязок та Інтернет через постійні відключення світла. Про це повідомили оператори мобільного звʼязку. Які сценарії чекають українців — читайте далі.