Вже не платиновий блонд: стильна Оля Полякова зробила трендове фарбування і прибрала довжину (ФОТО)

Співачка Оля Полякова змінила колір та прибрала довжину волосся перед новими зйомками. Як виглядаϵ артистка зараз, коли платиновий блонд залишився в минулому — дивіться в матеріалі від "Один Факт".

Оля Полякова в українському суспільстві маϵ чимало цікавих статусів. Вона й Королева ночі, й імператриця у власному садочку, і щира господиня на кухні. А ще цю яскраву жінку завжди знали, як суперблондинку. Оля Полякова любить здивувати усіх оточуючих своїм гострим розумом, а на питання журналістів про особисте розповідаϵ з гумором.

Та не тільки цим цікава ця білявка. Зірковий стиль Олі Полякової завжди привертаϵ увагу суспільства не менше, аніж її епатажна поведінка. В одному зі своїх останніх Stories Instagram Оля Полякова продемонструвала свій новий колір волосся. Артистка змінила зачіску перед важливими зйомками і прибрала платиновий блонд. Замість нього в артистки тепер більш темний, русявий колір волосся. Ось як зараз виглядаϵ Ольга Полякова у новому образі.

Оля Полякова показала нову зачіску
Оля Полякова показала нову зачіску

Дійсно, зараз співачка Оля Полякова виглядаϵ бездоганно, але в одній з давнішніх розмов із журналістами вона зізнавалась, що в юні роки була доволі закомплексованою дівчиною. За словами Полякової, вона була найвищою серед усіх однокласників, дуже худенькою та сутулою. Оля Полякова сильно соромилась свого високого зросту. Втім, через роки, передивляючись свої старі світлини — артистка зрозуміла, що на той момент була доволі гарненькою. Особливо на тих фото, що робила її мама.

Полякова зізнавалась, що на той момент дуже хотіла порвати ті світлини, але її мама казала, що років через 20 вона ще буде пишатись цими світлинами.

Співачка пригадала, що як жінка — розквітала дуже довго. Майбутня королева ночі була пласкою, немов дошка — і її однокласників це не дуже зацікавлювало. Майже до 18 років її дражнили шваброю, дошкою, жирафою. Але коли Оля Полякова стала повнолітньою — все в її житті змінилося. Були навіть часи, коли вона пробувала себе у модельному бізнесі.

Впродовж пʼяти років Оля Полякова приймала участь в показах будинку жіночої білизни в Киϵві. А ще співачка була тренером на “Лізі сміху” та приймала участь у шоу “Танці із зірками”.

Нові статті

Схожі статті

Запечене сало — ідеальна страва до будь-якого застілля: як приготувати найсмачніший національний продукт

Запечене сало із запашними спеціями — царська страва до будь-якого застілля. "Один Факт" пропонуϵ до уваги читачів рецепт приготування найсмачнішого сала в духовці.

“Буде шестеро”: Лілія Ребрик натякнула на появу нових діточок і анонсувала гендер-паті на власній ділянці

Лілія Ребрик приголомшила шанувальників заявою про… чергове гендер-паті. Телеведуча розповіла, що через два місяці після народження доньки Аделіни в їх родині знов очікують на поповнення.

Мобільний зв’язок та Інтернет в Україні можуть зникнути: оператори розповіли, яких сценаріїв очікувати

В Україні може зникнути мобільний звʼязок та Інтернет через постійні відключення світла. Про це повідомили оператори мобільного звʼязку. Які сценарії чекають українців — читайте далі.

Вів “Джентльмен-шоу”, був народним артистом, а що далі? Де зараз і чим займаϵться шоумен Олег Філімонов

Миколаϵвець Олег Філімонов раніше був в Україні популярною особистістю. Колись чоловік вів гумористичну програму "Джентльмен-шоу", а ось де він знаходиться зараз? Про це "Один Факт" розповість далі.