Марина Боржемська показала потенційного коханого, який готовий заради неї на все: протилежність Узелкова

Схоже, чорна смуга в житті Марини Боржемської після розлучення з В'ячеславом Узелковим і цілої купи труднощів залишилася позаду. Тепер 44-річна жінка закохана й щаслива.

Останнім часом Марина Боржемська все частіше натякає на нові стосунки. Ось і в Інстаграм-сторіз виклала світлину з коханим, похвалившись, що він зовсім не такий, яким був колишній:

“Любов – це коли він о 22 годині привіз тобі крафін, який приготував для тебе власноруч”.

Марина Боржемська показала нового бойфренда

Фітнестренерка похвалилася на фото не лише виглядом домашньої випічки, зробленої чоловічими руками, але й показала обличчя коханого, який привіз особисто свій маленький подаруночок для 44-річної жінки.

Марина Боржемська показала нового бойфренда

Напевно, допомогли любовні афірмації, якими Боржемська наділяє підписниць. Та й сама ненароком скористалася. Також в Інстаграм-акаунті можна побачити, як Марина вся в білому позує біля білосніжного бомбера Lacoste. Боржемська похвалилася перед підписниками:

“Автомобіль друга завжди пасує більше. Правда ж?”

Дівчата жваво приєдналися до дискусії:

“Шикарна жінка до гарного авто. Треба брати машину у друга, він ще собі купить”.

Колишня Узелкова погодилася з коментаторкою:

“Все правильно. Мені вона краще пасує, а друг на іншу заробить”.

Хтось зауважив, що машинка трішки низькувата, а дівчинка має літати у хмарках, як пташка. Марина й тут не змовчала, відзначивши, що поки проходить невелику розминочку, а потім уже, можливо, й на літак пересяде. Хтось резонно зауважив:

“Другу пасує Мариночка”.

Отже, діти Боржемської Роберт та Олівія можуть зітхнути з полегшенням. Адже брат із сестрою переживали, що мама самотня, і навіть одного разу влаштували Марині побачення з уподобаним ними самими чоловіком.

Жінка не стала розчаровувати дітлахів і сходила на побачення. Навіть трішки подружилася з новим знайомим, але до романтичних стосунків справа так і не дійшла. Тепер зрозуміло – Боржемська просто очікувала на справжнього принца з солодощами та на білому коні, даруйте, на білому Lacoste.

Нові статті

Схожі статті

Ягоди цілі і не розварюються. Готую полуничне варення на зиму за цим рецептом 20 років — і завжди смачно

Рецепт приготування полуничного варення — перевірений часом. Зимній десерт смажать на пательні. Він виходить смачним, насиченим та з цілими, не розвареними ягодами. Читайте рецепт варення нижче.

Запечене сало — ідеальна страва до будь-якого застілля: як приготувати найсмачніший національний продукт

Запечене сало із запашними спеціями — царська страва до будь-якого застілля. "Один Факт" пропонуϵ до уваги читачів рецепт приготування найсмачнішого сала в духовці.

“Буде шестеро”: Лілія Ребрик натякнула на появу нових діточок і анонсувала гендер-паті на власній ділянці

Лілія Ребрик приголомшила шанувальників заявою про… чергове гендер-паті. Телеведуча розповіла, що через два місяці після народження доньки Аделіни в їх родині знов очікують на поповнення.

Мобільний зв’язок та Інтернет в Україні можуть зникнути: оператори розповіли, яких сценаріїв очікувати

В Україні може зникнути мобільний звʼязок та Інтернет через постійні відключення світла. Про це повідомили оператори мобільного звʼязку. Які сценарії чекають українців — читайте далі.