В день народження Потапа стало відомо, чи він розлучився з Настею Каменських: на фото все ясно без слів

Привітання з 43-річчям Потап отримав, зокрема, й від дружини Насті Каменських. Але своє вітання співачка проілюструвала таким дивним фото, що неабияк ошелешила фанів.

На тлі чуток про розлучення та життя в різних місцях Настя Каменських та Потапа артисти продовжують вітати одне одного з днем народження. Так, 4 травня репер у своєму привітанні з 37-річчям відзначив:

“Я тобою пишаюсь, я тебе співаю, з днем народження, Крихітко!”

При цьому не назвав жінку коханою. Попри це брюнетка вже 8 травня не забула про 43-річчя свого благовірного. Сама Настя була більш ніжною, написавши:

“З днем народження, любов!”

На тлі подібного зізнання у коханні Каменських виклала дуже дивну світлину іменинника. Потап сидить, похиливши голову й обіпершись на руку. Вигляд обличчя в Олексія сумний. А жіноча рука, певно, з наміром розрадити, легенько торкається його щоки.

Підписники Каменських розділилися на два табори. Одні приєдналися до слів дружини й висловили власні привітання на адресу іменинника. Інші ж почали кепкувати з чоловіка. Мовляв, він так виглядає після Настиного молока. Натякнули на нещодавній кліп “Молоко”, який зірка дуже довго анонсувала й урешті виклала в мережу.

На честь дня народження Настя Потапа назвала коханим, а він її – ні

Дехто взагалі з першого погляду не втямив, хто перед ним, настільки Потап схуд і змарнів. Комусь ліва рука винуватця свята видалася погано відфотошопленою. Хтось саркастично зауважив:

“Бідний Потап, втомився за кордоном”.

Знайшлися й такі, що обізвали іменинника “дідом”, не забувши додати улюблений епітет “ухилянт”. Напевно, сумує за Україною, висловилися інші. Були й такі, що заспокоїли:

“З днем народження, Потапе, все буде добре!”

Нові статті

Схожі статті

Ягоди цілі і не розварюються. Готую полуничне варення на зиму за цим рецептом 20 років — і завжди смачно

Рецепт приготування полуничного варення — перевірений часом. Зимній десерт смажать на пательні. Він виходить смачним, насиченим та з цілими, не розвареними ягодами. Читайте рецепт варення нижче.

Запечене сало — ідеальна страва до будь-якого застілля: як приготувати найсмачніший національний продукт

Запечене сало із запашними спеціями — царська страва до будь-якого застілля. "Один Факт" пропонуϵ до уваги читачів рецепт приготування найсмачнішого сала в духовці.

“Буде шестеро”: Лілія Ребрик натякнула на появу нових діточок і анонсувала гендер-паті на власній ділянці

Лілія Ребрик приголомшила шанувальників заявою про… чергове гендер-паті. Телеведуча розповіла, що через два місяці після народження доньки Аделіни в їх родині знов очікують на поповнення.

Мобільний зв’язок та Інтернет в Україні можуть зникнути: оператори розповіли, яких сценаріїв очікувати

В Україні може зникнути мобільний звʼязок та Інтернет через постійні відключення світла. Про це повідомили оператори мобільного звʼязку. Які сценарії чекають українців — читайте далі.