Донька Фреймут Злата Мітчелл знайшла в Сполучених Штатах Америки сало, пампушку і борщ: справжня українка

Злата Мітчелл – старша донька української ведучої Ольги Фреймут. Зараз дівчина мешкаϵ в США, але харчуϵться по-українські – з пампушками і салом. Донька Фреймут показала свій обід в Stories.

Злата Мітчелл — старша донька Ольги Фреймут, яку телеведуча народила поза шлюбом. Донька телезірки стала дорослою доволі рано. Вже з 11 років дівчина створила власний бренд одягу MITCHELL CLOTHING, а з 14 років взагалі стала жити окремо від своϵї знаменитої мами.

Зараз Злата Мітчелл, як і, власне, її мама Ольга Фреймут — мешкають в Америці. Час від часу дівчина викладаϵ у соціальних мережах та Stories Instagram цікаві історії зі свого життя за кордоном. Саме звідти прихильники можуть побачити, як навчаϵться донька Фреймут, як вона займаϵться танцями та хореографіϵю. Крім того, Злата розповідаϵ, в які подорожі їздить і… що їсть за кордоном, в Америці.

Донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл показала свій український обід в США
Донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл показала свій український обід в США

В одній із останніх Stories Злата продемонструвала свій ситний обід. Незважаючи на те, що зараз вона мешкаϵ на іншому континенті — обід в доньки Ольги Фреймут виявився по-справжньому українським. В ньому було присутнϵ запашне сальце, нарізане тоненькими шматочками, пампушки і традиційний український борщ із зеленню та шматочком мʼяса.
Поряд із мискою з борщем помітна склянка із якимось світлим напоϵм, а поряд із пампушкою на тарілці помітна піала зі сметаною.

Ось такий український фуршет влаштувала собі 17-річна Злата Мітчелл. Відомо, що дівчина час від часу приїжджаϵ до України. Раніше Злата розповідала журналістам, що вже звикла жити на декілька країн відразу, однак поки що не плануϵ осісти в якомусь одному місці. Більш того, донька Фреймут наголосила, що мріϵ про те, аби її майбутні діти частину свого життя провели в Україні. Але загалом Злата Мітчелл бажала б жити в Каліфорнії.

Донька Ольги Фреймут розповіла, що та професія, яку вона для себе обрала – змусить її подорожувати по всьому світові та жити в різних місцях. І таке життя Златі дуже подобаϵться.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?