Донька Фреймут Злата Мітчелл знайшла в Сполучених Штатах Америки сало, пампушку і борщ: справжня українка

Злата Мітчелл – старша донька української ведучої Ольги Фреймут. Зараз дівчина мешкаϵ в США, але харчуϵться по-українські – з пампушками і салом. Донька Фреймут показала свій обід в Stories.

Злата Мітчелл — старша донька Ольги Фреймут, яку телеведуча народила поза шлюбом. Донька телезірки стала дорослою доволі рано. Вже з 11 років дівчина створила власний бренд одягу MITCHELL CLOTHING, а з 14 років взагалі стала жити окремо від своϵї знаменитої мами.

Зараз Злата Мітчелл, як і, власне, її мама Ольга Фреймут — мешкають в Америці. Час від часу дівчина викладаϵ у соціальних мережах та Stories Instagram цікаві історії зі свого життя за кордоном. Саме звідти прихильники можуть побачити, як навчаϵться донька Фреймут, як вона займаϵться танцями та хореографіϵю. Крім того, Злата розповідаϵ, в які подорожі їздить і… що їсть за кордоном, в Америці.

Донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл показала свій український обід в США
Донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл показала свій український обід в США

В одній із останніх Stories Злата продемонструвала свій ситний обід. Незважаючи на те, що зараз вона мешкаϵ на іншому континенті — обід в доньки Ольги Фреймут виявився по-справжньому українським. В ньому було присутнϵ запашне сальце, нарізане тоненькими шматочками, пампушки і традиційний український борщ із зеленню та шматочком мʼяса.
Поряд із мискою з борщем помітна склянка із якимось світлим напоϵм, а поряд із пампушкою на тарілці помітна піала зі сметаною.

Ось такий український фуршет влаштувала собі 17-річна Злата Мітчелл. Відомо, що дівчина час від часу приїжджаϵ до України. Раніше Злата розповідала журналістам, що вже звикла жити на декілька країн відразу, однак поки що не плануϵ осісти в якомусь одному місці. Більш того, донька Фреймут наголосила, що мріϵ про те, аби її майбутні діти частину свого життя провели в Україні. Але загалом Злата Мітчелл бажала б жити в Каліфорнії.

Донька Ольги Фреймут розповіла, що та професія, яку вона для себе обрала – змусить її подорожувати по всьому світові та жити в різних місцях. І таке життя Златі дуже подобаϵться.

Нові статті

Схожі статті

Ягоди цілі і не розварюються. Готую полуничне варення на зиму за цим рецептом 20 років — і завжди смачно

Рецепт приготування полуничного варення — перевірений часом. Зимній десерт смажать на пательні. Він виходить смачним, насиченим та з цілими, не розвареними ягодами. Читайте рецепт варення нижче.

Запечене сало — ідеальна страва до будь-якого застілля: як приготувати найсмачніший національний продукт

Запечене сало із запашними спеціями — царська страва до будь-якого застілля. "Один Факт" пропонуϵ до уваги читачів рецепт приготування найсмачнішого сала в духовці.

“Буде шестеро”: Лілія Ребрик натякнула на появу нових діточок і анонсувала гендер-паті на власній ділянці

Лілія Ребрик приголомшила шанувальників заявою про… чергове гендер-паті. Телеведуча розповіла, що через два місяці після народження доньки Аделіни в їх родині знов очікують на поповнення.

Мобільний зв’язок та Інтернет в Україні можуть зникнути: оператори розповіли, яких сценаріїв очікувати

В Україні може зникнути мобільний звʼязок та Інтернет через постійні відключення світла. Про це повідомили оператори мобільного звʼязку. Які сценарії чекають українців — читайте далі.