Ви точно не знали, що у них був роман: Тарабарова та Дантес, TAYANNA та Філіп Коляденко, Астафʼєва та Крупін

В українському шоу-бізнесі безліч зірок приховували свої романи з іншими відомими артистами. Що відомо про стосунки Тарабарової з Дантесом, TAYANNA та Коляденка, Астаф'євої та Крупіна?

Нерідко зірки приховують свої стосунки від фанатів, але згодом все одно з’являються чутки та розмови про їхній роман. Один із таких неочікуваних романів, про який багато людей можливо й не знали, — це стосунки між Світланою Тарабаровою та Володимиром Дантесом, TAYANNA та Філіпом Коляденком, Дашею Астафʼєвою та Мішею Крупіним.

Володимир Дантес та Світлана Тарабарова

Артисти Володимир Дантес та Світлана Тарабарова були у романтичних стосунках під час своєї участі у телевізійному проєкті “Фабрика зірок”. Тарабарова розповіла, що їхній роман завершився “на негативній ноті”, що призвело до їхнього розриву, після чого вони навіть уникали одне одного. Зараз вони посміхаються, коли зустрічаються, але говорити про справжню дружбу важко.

Роман Володимира Дантеса та Світлани Тарабарової
Роман Володимира Дантеса та Світлани Тарабарової

Тарабарова вважає, що вони з Дантесом були несумісними. Співачка зазначає, що це сталося через їхні “вогняні” характери, які не дозволили їм знайти однакову мову.

TAYANNA та Філіп Коляденко

Про роман співачки TAYANNA та соліста групи KADNAY, Філіпа Коляденка, майже нічого не відомо. Таяна ніколи не заперечувала інформацію про їхній можливий роман, який, як повідомлялося, розпочався під час участі в Національному відборі на Євробачення кілька років тому, сам Коляденко нічого не розповідає. За словами співачки, саме вона була ініціатором завершення їхніх стосунків.

Роман співачки TAYANNA та Філіпа Коляденка
Роман співачки TAYANNA та Філіпа Коляденка

Даша Астаф’єва та Міша Крупін

У минулому був період, коли співачка Даша Астаф’єва та Міша Крупін почали зустрічатись. Їхні романтичні стосунки трималися в суворій конфіденційності, вони не робили гучних заяв про свої стосунки, але згодом про це дізнались.

Роман Даші Астаф'євої та Міши Крупіна
Роман Даші Астаф’євої та Міши Крупіна

Проте, як це часто буває їхній роман не здолав випробувань часу. Вони вирішили піти кожен своєю дорогою, залишаючи за собою лише спогади про минуле. Вони залишилися друзями та підтримують теплі відносини.

Всі ці випадки демонструють, що романтичні стосунки в шоу-бізнесі можуть бути дуже різноманітними та несподіваними.

Нові статті

Схожі статті

Ягоди цілі і не розварюються. Готую полуничне варення на зиму за цим рецептом 20 років — і завжди смачно

Рецепт приготування полуничного варення — перевірений часом. Зимній десерт смажать на пательні. Він виходить смачним, насиченим та з цілими, не розвареними ягодами. Читайте рецепт варення нижче.

Запечене сало — ідеальна страва до будь-якого застілля: як приготувати найсмачніший національний продукт

Запечене сало із запашними спеціями — царська страва до будь-якого застілля. "Один Факт" пропонуϵ до уваги читачів рецепт приготування найсмачнішого сала в духовці.

“Буде шестеро”: Лілія Ребрик натякнула на появу нових діточок і анонсувала гендер-паті на власній ділянці

Лілія Ребрик приголомшила шанувальників заявою про… чергове гендер-паті. Телеведуча розповіла, що через два місяці після народження доньки Аделіни в їх родині знов очікують на поповнення.

Мобільний зв’язок та Інтернет в Україні можуть зникнути: оператори розповіли, яких сценаріїв очікувати

В Україні може зникнути мобільний звʼязок та Інтернет через постійні відключення світла. Про це повідомили оператори мобільного звʼязку. Які сценарії чекають українців — читайте далі.