19-річна донька Олі Полякової потрапила в лікарню: Маша все частіше в цих білих стінах. Що кажуть лікарі?

Донька королеви ночі Маша Полякова поділилась зі своїми підписниками в соціальних мережах, що має проблеми зі здоров'ям: що сталося та як себе почуває зірка?

Маша Полякова, старша донька української співачки Олі Полякової, знову опинилась в лікарні та повідомила про це своїх підписників. Її госпіталізація викликала тривогу серед її фанатів.

На своїй сторінці в Instagram, 19-річна Маша поділилася зі своїми підписниками знімком, де вона лежить у ліжку в лікарні. Підпис “Не знову, а знову” лише підсилює цікавість щодо її стану здоров’я.

Донька Олі Полякової потрапила в лікарню і розповіла, що сталося. Фото з Instagram @mashapolyakova
Донька Олі Полякової потрапила в лікарню і розповіла, що сталося. Фото з Instagram @mashapolyakova

Маша не розкрила причину своєї госпіталізації, а також не поділилася деталями щодо свого стану здоров’я. Варто відзначити, що це не перша подібна ситуація з Машею Поляковою, коли вона потрапляє у лікарню. Протягом минулого року і навіть на початку поточного вона доволі часто перебувала серед людей в білих халатах.

У січні 2024 року Марії знадобилася навіть операція, яка була необхідна через серйозні проблеми з жовчним. Саме ці проблеми виникли внаслідок зловживання алкоголем, що стало негативним наслідком частого перебування Марії в Англії. Тоді вона не розкривала причини свого перебування в лікарні, але Оля Полякова розповіла та закликала усіх не нехтувати своїм здоров’ям.

Донька Олі Полякової потрапила в лікарню і розповіла, що сталося. Фото з Instagram @mashapolyakova
Донька Олі Полякової потрапила в лікарню і розповіла, що сталося. Фото з Instagram @mashapolyakova

Можливо згодом Маша наважиться розповісти деталі теперішнього перебування в лікарні, але поки що вона утримується від цього. Проте багато шанувальників висловлюють своє стурбоване побоювання та висловлюють надію на швидке одужання Марії. Сама ж королева ночі Оля Полякова ніяк не коментувала дану інформацію, схоже для неї це вже не сюрприз та вона звикла.

Нагадаємо, що нещодавно Катерина Осадча та Володимир Остапчук також потрапили в лікарню. Телеведуча не повідомила причину своєї госпіталізації, а Остапчук розповів, що йому встановили діагноз “нервовий зрив”.

Нові статті

Схожі статті

Ягоди цілі і не розварюються. Готую полуничне варення на зиму за цим рецептом 20 років — і завжди смачно

Рецепт приготування полуничного варення — перевірений часом. Зимній десерт смажать на пательні. Він виходить смачним, насиченим та з цілими, не розвареними ягодами. Читайте рецепт варення нижче.

Запечене сало — ідеальна страва до будь-якого застілля: як приготувати найсмачніший національний продукт

Запечене сало із запашними спеціями — царська страва до будь-якого застілля. "Один Факт" пропонуϵ до уваги читачів рецепт приготування найсмачнішого сала в духовці.

“Буде шестеро”: Лілія Ребрик натякнула на появу нових діточок і анонсувала гендер-паті на власній ділянці

Лілія Ребрик приголомшила шанувальників заявою про… чергове гендер-паті. Телеведуча розповіла, що через два місяці після народження доньки Аделіни в їх родині знов очікують на поповнення.

Мобільний зв’язок та Інтернет в Україні можуть зникнути: оператори розповіли, яких сценаріїв очікувати

В Україні може зникнути мобільний звʼязок та Інтернет через постійні відключення світла. Про це повідомили оператори мобільного звʼязку. Які сценарії чекають українців — читайте далі.