Точнісінька копія мами: Анастасія Приходько показала рідкісні фото зі своєю старшою донькою Наною

Відома співачка Анастасія Приходько опублікувала у своїх соціальних мережах світлини зі своєю 14-річною донькою: як виглядає Нана та чим займається?

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох чудових дітей та відчуває себе повноцінною жінкою і матір’ю. Ще більше уваги і любові вона віддає своїм маленьким дітям, з яких найстарша донька є справжньою копією своєї відомої матері.

Знаменитість останнім часом веде менш шумне життя, намагаючись більше часу приділяти родині та особистому розвитку. Хоча гастрольні тури та концерти все ще є невід’ємною частиною її життя, вона стежить за тим, щоб забезпечити своїм дітям достатню увагу та затишок.

Анастасія Приходько показала свою старшу доньку Нану. Фото з Instagram @prykhodko_official
Анастасія Приходько показала свою старшу доньку Нану. Фото з Instagram @prykhodko_official

Своє особисте життя та моменти радості вона не приховує від своїх прихильників. Нещодавно, на своїй особистій сторінці в Instagram вона поділилася світлиною своєї чарівної доньки.

На фото можна було побачити, як співачка організувала прогулянку разом зі своєю донькою Наною. Вони відпочивали біля річки та Нана з великим захопленням вивчала камінці біля води.

Анастасія Приходько показала свою старшу доньку Нану. Фото з Instagram @prykhodko_official
Анастасія Приходько показала свою старшу доньку Нану. Фото з Instagram @prykhodko_official

Сама артистка підкреслила схожість між собою та своєю донькою. Завдяки однаковим рисам обличчя і майже ідентичному профілю вони, здавалося, були, як дві краплі води. Подібний колір волосся ще більше підкреслював цю схожість, навіть у таких дрібницях, як посмішка чи вираз обличчя.

Ця фотографія стала не лише свідченням теплих сімейних моментів, а й відкриттям для багатьох фанатів Анастасії Приходько про те, як схожість у генетиці може створювати неймовірні зв’язки між батьками та дітьми, а також асоціювати співачку з маленькою дівчинкою.

Варто зазначити, що в Анастасії Приходько також є ще два сини – 8-річний Гордій та 3-річний Лука, але вони вже від іншого чоловіка.

Нові статті

Схожі статті

“Моє серце вільним не буває”: Ірина Білик вперше розповіла, що закохалась. Невже знову Діма Коляденко?

Співачка Ірина Білик вперше розповіла, що має романтичні почуття до одного дуже відомого чоловіка, але вони ще не перебувають у стосунках: що відомо?

Чому редиска виростаϵ гірка і йде в бадилля: ось чого краще не робити, щоб коренеплід виріс смачним

Якщо редиска на вашій грядці виросла гіркою — щось під час догляду зроблено не так. Можливо, поливів було недостатньо чи посадки занадто загущені. Чому саме коренеплід гірчить — читайте про це далі.

Гороскоп на 21 травня 2024 року для знаків Зодіаку Діва, Скорпіон, Лев: довіртесь своїм відчуттям

Гороскоп на 21 травня 2024 року для знаків Зодіаку Діва, Скорпіон, Лев: зірки рекомендують прислухатись до вашої інтуїції та внутрішнього голосу.

Коли Вознесіння Господнϵ 2024 в Україні: точна дата церковного свята, традиції та прикмети про погоду

Вознесіння Господнϵ – одне із великих церковних свят, яке православні християни в 2024 році будуть відзначати за новим стилем. "Один Факт" назве точну дату і традиції Вознесіння Господнього.