Лілія Ребрик розлучила Андрія Дикого з колишньою і не шкодує: історія кохання з любовним трикутником

Лілія Ребрик з Андрієм Диким не можуть похвалитися коханням із першого погляду. Натомість після весілля стали однією з найміцніших пар українського шоубізнесу. Як усе починалося?

Шлюб Лілії Ребрик та Андрія Дикого триває 13 років. За цей час родина поповнилася трьома чарівними донечками. А коли вони познайомилися, то обоє перебували в стосунках.

Лілія побачила Андрія, коли була ведучою турніру з бальних танців, а хореограф там виступав серед конкурсантів. Тоді у них нічого не йойкнуло в серцях. А 2011 року доля звела їх на паркеті “Танців з зірками”.

Лілія Ребрик закохалася в одруженого Андрія Дикого

Ребрик заявила продюсерам, що танцюватиме тільки з Диким. Хтось поцікавився у зірки: “Ти що, закохалася?” І неначе у воду дивився. Коли пара стала виходити на паркет, почали гуляти чутки, що між конкурсантами існує роман. Лілія запевняла, що вони лише дружать, на що Андрій неодмінно заперечував:

“Я ось не збираюся з тобою дружити”.

А близькими вони стали вже після фіналу проєкту. Їх запросили виступити на фестивалі. Ребрик і Дикий зустрілися в ресторані, щоб обговорити деталі. Того вечора вони не зважили, що в Лілії був бойфренд, та й Андрій був одружений з танцівницею Іриною.

Лілія Ребрик закохалася в одруженого Андрія Дикого

Але вони відчули, що є половинками одного цілого, і все решта вже більше не мала значення. У своєму виборі закохані не помилилися. Влітку чоловік освідчився, а наприкінці грудня вже зіграли весілля.

Лілія Ребрик закохалася в одруженого Андрія Дикого

Наприкінці серпня 2012 року родина поповнилася першою донечкою, яку назвали Діаною. За 6 років знову відзначали уродини. Поліна народилася 30 квітня 2018-го. А у березні 2024 року Лілія знову стала мамою. Жінка сподівалася, що Аделіна, як і решта її дівчаток, народиться 30 числа, але дитинка попросилася на цей світ 15-го.

Нові статті

Схожі статті

“Мій блог поцупили”: 42-річна Мейхер вперше вийшла на звʼязок та розповіла, що сталося та чим займається

Надія Мейхер більше двох років не зʼявлялась на публіці та її профіль у Instagram був повністю пустий. Нарешті співачка дала коментар, чому так сталося та в чому була причина.

В Україні з’явиться доступне житло в оренду для українців: хто зможе стати учасником соціальної програми

В України хочуть запровадити новий різновид оренди житла – так званої соціальної. Що це за оренда і хто зможе прийняти участь в програмі? "Один Факт" розповість про нову ініціативу детальніше.

“Головне кохання мого життя”: 48-річна Наталія Могилевська пригадала перший шлюб, в якому пробула рік

Наталія Могилевська доволі багато з ким крутила романи, але також у неї було два офіційних шлюби та першим її чоловіком був Дмитро Чалий - як він виглядає та що про нього відомо?

Гороскоп на 28 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: вдача буде з вами – головне триматися за свою мету

Гороскоп на 28 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: зірки радять вірити в свою мрію, адже так вона обов'язково здійсниться. Астрологічний прогноз.