Лілія Ребрик розлучила Андрія Дикого з колишньою і не шкодує: історія кохання з любовним трикутником

Лілія Ребрик з Андрієм Диким не можуть похвалитися коханням із першого погляду. Натомість після весілля стали однією з найміцніших пар українського шоубізнесу. Як усе починалося?

Шлюб Лілії Ребрик та Андрія Дикого триває 13 років. За цей час родина поповнилася трьома чарівними донечками. А коли вони познайомилися, то обоє перебували в стосунках.

Лілія побачила Андрія, коли була ведучою турніру з бальних танців, а хореограф там виступав серед конкурсантів. Тоді у них нічого не йойкнуло в серцях. А 2011 року доля звела їх на паркеті “Танців з зірками”.

Лілія Ребрик закохалася в одруженого Андрія Дикого

Ребрик заявила продюсерам, що танцюватиме тільки з Диким. Хтось поцікавився у зірки: “Ти що, закохалася?” І неначе у воду дивився. Коли пара стала виходити на паркет, почали гуляти чутки, що між конкурсантами існує роман. Лілія запевняла, що вони лише дружать, на що Андрій неодмінно заперечував:

“Я ось не збираюся з тобою дружити”.

А близькими вони стали вже після фіналу проєкту. Їх запросили виступити на фестивалі. Ребрик і Дикий зустрілися в ресторані, щоб обговорити деталі. Того вечора вони не зважили, що в Лілії був бойфренд, та й Андрій був одружений з танцівницею Іриною.

Лілія Ребрик закохалася в одруженого Андрія Дикого

Але вони відчули, що є половинками одного цілого, і все решта вже більше не мала значення. У своєму виборі закохані не помилилися. Влітку чоловік освідчився, а наприкінці грудня вже зіграли весілля.

Лілія Ребрик закохалася в одруженого Андрія Дикого

Наприкінці серпня 2012 року родина поповнилася першою донечкою, яку назвали Діаною. За 6 років знову відзначали уродини. Поліна народилася 30 квітня 2018-го. А у березні 2024 року Лілія знову стала мамою. Жінка сподівалася, що Аделіна, як і решта її дівчаток, народиться 30 числа, але дитинка попросилася на цей світ 15-го.

Нові статті

Схожі статті

Гороскоп на 21 травня 2024 року для знаків Зодіаку Овен, Козеріг, Стрілець: все таємниче стане явним

Гороскоп на 21 травня 2024 року для знаків Зодіаку Овен, Козеріг, Стрілець: нарешті ви дзінаєтесь те, що так довго від вас приховували. Астрологічний прогноз.

Гороскоп на 21 травня 2024 року для знаків Зодіаку Терези, Водолій, Телець: ваш успіх не за горами

Гороскоп на 21 травня 2024 року для знаків Зодіаку Терези, Водолій, Телець: астрологи пророкують щасливий та важливий день для кожного. Слухайте себе.

Світлана Готочкіна змінила імідж так, що Тарас Цимбалюк не впізнав кохану: коротка стрижка й інший колір

Кохана Тараса Цимбалюка весь час шокує публіку все новими витівками. Тепер Світлана Готочкіна перетворилася на брюнетку й зізналася, що брала участь у "Холостяку".

Цей смачний манник підійде навіть веганам: без тваринного жиру, натомість з неймовірним присмаком шоколаду

Якщо потрібен смаколик без тваринних жирів, спробуйте цей рецепт. Шоколадний манник на вівсяному молоці готується дуже просто, а смачний настільки, неначе готувався на вершках.