Ранок в селі починаϵться не з кави: Олександр Педан показав улов з маминого курятнику, який зібрав його син

42-річний шоумен Олександр Педан показав в Stories, як провів вільний час в сільській місцевості. Ведучий разом із своїм сином Марком поїхав в село до мами і показав, що їм вдалось там впіймати.

Шоумен і телеведучий Олександр Педан в дитинстві був тим ще розбишакою. Колись його мама Валентина розповідала, що в багатодітній родині цей хлопчик був наймолодшим. Їх родина жила дуже скромно, а маленький Саша був більш спокійним, аніж його два старших брати. Звісно, як і всі інші діти, Олександр Педан ганяв на велосипеді і грався на вулиці.
В школі Олександр Педан був “хорошистом”. Навчався не на “відмінно”, але й особливих проблем із його навчанням не було.

Перші творчі здібності Олександр Педан продемонстрував ще в дитячій школі мистецтв, коли грав у постанові “Циганська казка”.

Пройшли роки. Маленький Саша виріс і став знаменитим. Але шлях до маминої оселі не забув. Днями в Stories шоумен поділився кадрами зі свого життя поза телевізійним екраном. Він разом зі своїм сином Марком поїхав в гості до мами в село і розповів про реалії тамтешнього життя.

Олександр Педан показав улов свого сина в селі у мами
Олександр Педан показав улов свого сина в селі у мами

Педан розповів, що в сільській місцевості немаϵ Інтернету, але це – тільки на користь. Адже можна насолодитись спілкуванням із рідними людьми, почитати книжку чи… зайнятись полюванням на курячі яйця в сараї.

Олександр Педан представив пошук яϵць в курятнику, як справжній квест, в якому приймали участь і господиня сільської хати, і його син Марк. Хлопчику вдалось віднайти цілих 5 яϵчок, які Марк поклав до пластмасового відерка і з радістю продемонстрував татусю.

Сам шоумен в дитинстві був менш кмітливим, аніж його син. Мама Олександра Педана пригадала, що він замість того, щоб щось збирати — навпаки, втрачав. Наприклад, під час одніϵї з поїздок на улюбленому велосипеді Саша Педан впав та позбавився цілих двох зубів. А ось замість курячих яϵць він приносив додому… цуценят та собак. Ще й батьків вмовляв, що ці песики їм вкрай необхідні.

Нові статті

Схожі статті

Ягоди цілі і не розварюються. Готую полуничне варення на зиму за цим рецептом 20 років — і завжди смачно

Рецепт приготування полуничного варення — перевірений часом. Зимній десерт смажать на пательні. Він виходить смачним, насиченим та з цілими, не розвареними ягодами. Читайте рецепт варення нижче.

Запечене сало — ідеальна страва до будь-якого застілля: як приготувати найсмачніший національний продукт

Запечене сало із запашними спеціями — царська страва до будь-якого застілля. "Один Факт" пропонуϵ до уваги читачів рецепт приготування найсмачнішого сала в духовці.

“Буде шестеро”: Лілія Ребрик натякнула на появу нових діточок і анонсувала гендер-паті на власній ділянці

Лілія Ребрик приголомшила шанувальників заявою про… чергове гендер-паті. Телеведуча розповіла, що через два місяці після народження доньки Аделіни в їх родині знов очікують на поповнення.

Мобільний зв’язок та Інтернет в Україні можуть зникнути: оператори розповіли, яких сценаріїв очікувати

В Україні може зникнути мобільний звʼязок та Інтернет через постійні відключення світла. Про це повідомили оператори мобільного звʼязку. Які сценарії чекають українців — читайте далі.