Пес Ксенії Мішиної наробив шкоди: поки чекали на Платона, він зайнявся шкільними квітами в коридорі

Ксенія Мішина – не тільки талановита акторка. Вона ще й турботлива матуся. Днями вона прийшла забирати сина зі школи разом із пухнастим улюбленцем. Дізнайтесь, що наробив песик в шкільному коридорі?

Головна Холостячка країни Ксенія Мішина у соцмережах поділилась новими кадрами зі свого родинного життя. Ще на початку квітня в будинку акторки зʼявився новий мешканець – кудлатий песик Одін. Відтоді Ксенія постійно розповідаϵ про життя свого улюбленця. Спочатку в Stories артистки зʼявлялись кумедні відеоролики із песиком, який хазяйнував в будинку Мішиної.

Пес Ксенії Мішиної знайшов нового друга
Пес Ксенії Мішиної знайшов нового друга

Потім Ксенія вивела песика на прогулянку, де він встиг познайомитись з міні-пігом, який копирсався на зеленому газоні.

І ось — настала черга взяти Одіна із собою до школи. Ксенія Мішина відправилась зустрічати свого маленького учня – 12-річного сина Платона. Звісно ж, і Одіна із собою прихопила.

Пес Ксенії Мішиної зайнявся квітникарством
Пес Ксенії Мішиної зайнявся квітникарством

В очікуванні хлопчика акторка перебувала в шкільному коридорі. Пухнастий улюбленець знаходився поряд. Імовірно, активний пес засумував без діла і вирішив зайнятись шкільними квітами в горщиках, що стояли прямо посеред коридору.

Пес Ксенії Мішиної засунув свого шкіряного носика беспосередньо в квіткові горщики і став з ентузіазмом обривати зелене листячко з гілочок.

Господиня Одіна, акторка Ксенія Мішина зняла увесь цей процес на відео та зробила улюбленцю зауваження. Мовляв, якщо він не припинить свою собачу самодіяльність — їх просто виженуть зі школи. Втім, собачка не взяв до уваги слова Мішиної і продовжив робити свою справу.

Пухнасті улюбленці зірок: Ксенія Мішина із песиком Одіном
Пухнасті улюбленці зірок: Ксенія Мішина із песиком Одіном

Ксенія Мішина – неординарна та творча особистість. Колись акторка українського театру та кіно зізнавалась, що просто тане від чоловіків, тіло яких прикрашене татуюваннями. Однак в неї самої малюнків на тілі поки що немаϵ. Зробити тату самій собі вона поки що не наважуϵться.

Судячи з останніх відео в Stories Instagram — в Мішиної окрім татуйованих чоловіків зʼявився ще один незмінний і пухнастий фаворит. Без нього тепер не обходиться жоден день з життя екс-холостячки.

Нові статті

Схожі статті

Гороскоп на 21 травня 2024 року для знаків Зодіаку Терези, Водолій, Телець: ваш успіх не за горами

Гороскоп на 21 травня 2024 року для знаків Зодіаку Терези, Водолій, Телець: астрологи пророкують щасливий та важливий день для кожного. Слухайте себе.

Світлана Готочкіна змінила імідж так, що Тарас Цимбалюк не впізнав кохану: коротка стрижка й інший колір

Кохана Тараса Цимбалюка весь час шокує публіку все новими витівками. Тепер Світлана Готочкіна перетворилася на брюнетку й зізналася, що брала участь у "Холостяку".

Цей смачний манник підійде навіть веганам: без тваринного жиру, натомість з неймовірним присмаком шоколаду

Якщо потрібен смаколик без тваринних жирів, спробуйте цей рецепт. Шоколадний манник на вівсяному молоці готується дуже просто, а смачний настільки, неначе готувався на вершках.

Ягоди цілі і не розварюються. Готую полуничне варення на зиму за цим рецептом 20 років — і завжди смачно

Рецепт приготування полуничного варення — перевірений часом. Зимній десерт смажать на пательні. Він виходить смачним, насиченим та з цілими, не розвареними ягодами. Читайте рецепт варення нижче.