У Камалії з’явилася конкурентка там, де не чекали: Настю Каменських назвали українською Леді Гагою

Настя Каменських не втомлюється просувати свою композицію "Молоко". Найбільше повелися на веселий ритм відвідувачі ТікТоку. Натомість підписники Інстаграму переважно хейтять співачку.

Настя Каменських виклала у своєму Інстаграмі пост, де вбрана у білу сукню, схожу на весільну. Зачіску зірка зробила підліткову, а на обличчі весела посмішка. Так розчулили співачку тіктокери, які влаштували запальні танці під пісню “Молоко”:

“Мої емоції, коли бачу ваші відео, be like: ви неймовірні!”

Настю Каменських порівняли з Леді Гагою

Саме таку щасливу реакцію викликають у душі артистки виступи її прихильників. Натомість підписники Інстаграм-сторінки зірки розділилися на два непримиримих табори щодо останнього творчого доробку співачки. Знайшлися ті, які підтримали:

“Настю, ви супер! Ви схожі зовсім трохи на Леді Гагу. З неї також кепкували. Пісні супер!”

Фанатка Каменських відзначила, що саме під такий ритм їй зручно займатися будь-чим – бігати, їхати в авто, відпочивати. Але більшість коментаторів висловили абсолютно протилежну точку зору з приводу танцюристів під “Молоко”:

“Якісь фрікі всі. Це взагалі жерсть”.

“Ну, яка пісня, такі й тік-токи”.

“Що люди приймають, щоб таке витворити?”

Хтось зі знавців алгоритмів Ютубу пояснив, що неважливо, яким “творчєством” займається Каменських. Головне, що колишня пісенька такого ж штибу зібрала майже 200 мільйонів переглядів. А за кожні 100 тисяч переглядів канал платить авторам чималу суму з трьома нуликами. Отже, висновок:

“Хейтити Настю не варто, бо ви в житті не зберете стільки переглядів”.

Настю Каменських порівняли з Леді Гагою

Та фани Каменських й не думали заспокоюватися:

“Тобі не набридло викладати своє мольокьо 10 разів на день і читати, наскільки ти убога з цією піснею? Це прямо мазохізм якийсь – читати про себе бридкості”.

Деякі все ж зрозуміли задум співачки, пояснивши решті публіки:

“Ця пісня тільки для ТікТока”.

Знайшлися й позитивні шанувальники:

“А мені подобається! Сприймайте все на позитиві”.

Нові статті

Схожі статті

Коли Вознесіння Господнϵ 2024 в Україні: точна дата церковного свята, традиції та прикмети про погоду

Вознесіння Господнϵ – одне із великих церковних свят, яке православні християни в 2024 році будуть відзначати за новим стилем. "Один Факт" назве точну дату і традиції Вознесіння Господнього.

Гороскоп на 21 травня 2024 року для знаків Зодіаку Овен, Козеріг, Стрілець: все таємниче стане явним

Гороскоп на 21 травня 2024 року для знаків Зодіаку Овен, Козеріг, Стрілець: нарешті ви дзінаєтесь те, що так довго від вас приховували. Астрологічний прогноз.

Гороскоп на 21 травня 2024 року для знаків Зодіаку Терези, Водолій, Телець: ваш успіх не за горами

Гороскоп на 21 травня 2024 року для знаків Зодіаку Терези, Водолій, Телець: астрологи пророкують щасливий та важливий день для кожного. Слухайте себе.

Світлана Готочкіна змінила імідж так, що Тарас Цимбалюк не впізнав кохану: коротка стрижка й інший колір

Кохана Тараса Цимбалюка весь час шокує публіку все новими витівками. Тепер Світлана Готочкіна перетворилася на брюнетку й зізналася, що брала участь у "Холостяку".