Цибульська зізналася, що українські артисти заробляють менше, ніж повинні: “У людей немає звички платити”

Ольга Цибульська підняла тему творчих заробітків в Україні. Чому на думку співачки артисти заробляють у нас менше, ніж повинні і не можуть побудувати карʼϵру — дізнайтесь про це просто зараз.

Співачка Оля Цибульська поміркувала над тим, чому багато хто з українських артистів заробляϵ менше грошей, аніж повинен. На думку артистки низькі гонорари українських співаків, акторів та інших творчих людей повʼязані із тим, що пару років тому вони були оріϵнтовані на російськомовну аудиторію. Хоча головна причина — не тільки в цьому.

Ольга Цибульська зауважила, що зараз стати відомим співаком, шоуменом, артистом — дуже складно. І тим паче — заробляти на своїй творчій діяльності великі кошти.

Цибульська назвала акторську та пісенну майстерність звичайним ремеслом, яке приносить зовсім не ті гроші, яких заслуговуϵ кожна творча людина. Справа в тому, що увесь український шоу-бізнес наразі знаходиться на етапі своϵї еволюції. І серед представників нашого суспільства поки що немаϵ звички платити за творчий контент.

Співачка Ольга Цибульська назвала причину, чому українські артисти заробляють менше, ніж повинні
Співачка Ольга Цибульська назвала причину, чому українські артисти заробляють менше, ніж повинні

Оля Цибульська звернула увагу на те, що зараз в Україні ϵ велика кількість талановитих артистів, які створюють гідний контент. Але щоб перетворити його на гроші — спочатку треба заплатити певні інвестиції. Це і реклама, і розкрутка, і зарплатня для співробітників, і оренда і ще багато чого іншого.

До того ж й самому артисту якась сума грошей повинна залишитись – щоб він міг витратити її на свої потреби.

У нас все рухаϵться впритул — зазначила Оля Цибульська. – Особливо для тих артистів, які не працювали на російський ринок.

Також співачка звернула увагу й на те, що зараз в Україні немаϵ якісного регулятору авторських прав. А в людей з нашої країни немаϵ звички оплачувати творчий контент.

Добре, що Youtube якось монетизуϵться зараз — сказала Цибульська.

Артистка вважаϵ, що український шоу-бізнес стане справжнім бізнесом лише тоді, коли люди візьмуть собі за звичку платити за контент, купувати підписку за прослуховування музики. Крім того, важливо, щоб в Україні почали працювати великі музичні лейбли.

Окрім цього, треба вдосконалити діюче законодавство щодо авторських прав і зробити його ефективним регулятором.

Нові статті

Схожі статті

“Моє серце вільним не буває”: Ірина Білик вперше розповіла, що закохалась. Невже знову Діма Коляденко?

Співачка Ірина Білик вперше розповіла, що має романтичні почуття до одного дуже відомого чоловіка, але вони ще не перебувають у стосунках: що відомо?

Чому редиска виростаϵ гірка і йде в бадилля: ось чого краще не робити, щоб коренеплід виріс смачним

Якщо редиска на вашій грядці виросла гіркою — щось під час догляду зроблено не так. Можливо, поливів було недостатньо чи посадки занадто загущені. Чому саме коренеплід гірчить — читайте про це далі.

Гороскоп на 21 травня 2024 року для знаків Зодіаку Діва, Скорпіон, Лев: довіртесь своїм відчуттям

Гороскоп на 21 травня 2024 року для знаків Зодіаку Діва, Скорпіон, Лев: зірки рекомендують прислухатись до вашої інтуїції та внутрішнього голосу.

Коли Вознесіння Господнϵ 2024 в Україні: точна дата церковного свята, традиції та прикмети про погоду

Вознесіння Господнϵ – одне із великих церковних свят, яке православні християни в 2024 році будуть відзначати за новим стилем. "Один Факт" назве точну дату і традиції Вознесіння Господнього.