Що відомо про особисте життя Лідії Таран: скільки разів виходила заміж телеведуча та від кого народила дочку

Всі ми чудово пам'ятаємо випуски новин з ведучою Лідією Таран. Завжди серйозна і дуже зосереджена блондинка, здається, має сталеве серце. Але і його декому вдалося розтопити. Хто ці сміливі чоловіки?

Перше кохання Лідії Таран видалося невдалим. Вова призначив киянці побачення на ВДНГ, а вона запізнилася на півтори години. Спочатку ретельно чепурилася. Потім довго чекала тролейбуса. У підсумку парубок не витримав і пішов.

Лідія Таран пригадала всі свої колишні романи

Тож із цього кохання нічого не вийшло. Та оскільки хлопчина був рудим, у Лідії залишилася пристрасть до речей такого кольору. Коли мешкала в Києві, придбала рудий диван і назвала його Вовою.

В університеті у Таран теж був залицяльник. До того як потрапити в студію “1+1”, Лідія багато працювала на радіо. Зустрічалася якийсь час з програмним директором “Нашого радіо”. Саме завдяки тим стосункам опинилася на “Новому каналі”, який відкрили поверхом нижче.

Лідія Таран пригадала всі свої колишні романи

Найтривалішими в житті Ліди виявилися стосунки з колегою Андрієм Доманським. Вони познайомилися 2004 року, а за 3 роки стали батьками донечки Василини, яка є копією батька. На жаль, 1 січня 2010 року цей роман дійшов свого завершення.

Таран брала участь у шоу “І прийде кохання”. Звісно, не сподівалася таким чином зустріти другу половинку. Просто хотілося спробувати щось нове. Коли знайомі пропонують познайомити з якимсь чоловіком, Лідія ніколи не відмовляється – це можливість розширити коло знайомств та поспілкуватися.

Лідія Таран пригадала всі свої колишні романи

Її батьки познайомилися саме таким чином, тож і білявка не виключає подібної можливості. Друзі кажуть, що Лідію чоловіки просто бояться, сприймаючи як жінку з телевізора. Хоча вона у глибині душі мріє вийти заміж і знову піти в декрет.

Після повномасштабного вторгнення телеведуча виїхала разом із донькою до Франції. Там у Лідії багато друзів, і вони частенько з Василиною проводили відпустку в цій країні й раніше. Чи здатна вийти заміж за француза, Таран поки не готова відповісти. Час покаже.

Нові статті

Схожі статті

Салат наче й звичайний, а от подача доволі цікава: роблю з чипсів квітку хризантеми – гості просто шаленіють

На святковому столі цей салат матиме доволі ефектний вигляд. При цьому готується "Хризантема" дуже просто. Коли опануєте, таким же чином можете прикрашати будь-яку закуску.

Смугастий пухляш із зеленими очима: до Alyona Alyona після “Євробачення” завітав незвичний гість

Реперка Alyona Alyona, яка кілька днів тому посіла 3 місце на "Євробаченні 2024", заспівавши в дуеті з Jerry Heil — вже повернулась до України. І влаштувала теплу зустріч із зеленооким прихильником.

В Арама Арзуманяна у “Скажених сусідах” була українська дружина: як виглядає обраниця гумориста насправді

Арам Арзуманян ідеально вписався у гумористичний сюжет комедії в серіалі "Скажені сусіди". Цікаво, чи багато схожого в справжньої дружини актора з серіальною Інною Приходько?

“Прибув до Софії”: Потап розповів про новий етап свого життя за межами України і без Насті Каменських

Потап активно займаϵться творчістю за кордоном. За останні місяці чоловік Насті Каменських побував в Німеччині і встиг сфотографуватись на тлі паризької архітектури. А потім – поїхав ще далі.