Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька вперше показала свого сина: такий маленький, а вже у вишиванці (ФОТО)

Телеведуча з каналу ТСН Соломія Вітвіцька вперше показала свого синочка. Він ще маленький, але вже вдяг вишиванку і зробив першу розпаковку на камеру. "Один Факт" покаже фото хлопчика.

43-річна ведуча Соломія Вітвіцька завжди знаходиться у вирії подій. Емоційна та відповідальна красуня захоплюϵться мандрами і… боксом. Соломія бездоганно виглядаϵ на телевізійних екранах, а в реальному житті… приховувала маленького сина. Лише в останніх Stories Вітвіцька, нарешті, розповіла про існування хлопчика.

Телеведуча Соломія Вітвіцька вперше показала маленького сина
Телеведуча Соломія Вітвіцька вперше показала маленького сина

Насправді, синок їй не рідний, а хрещений. Цей хлопчик ще маленький. На світлині, яку оприлюднила Вітвіцька – він вдягнений в українську вишиванку та зайнятий дуже корисною справою, а саме — розпаковкою.

А тим часом мій похресник уже мав першу “розпаковку” — підписала світлину Соломія Вітвіцька.

На фото помітно, що хрещений син телеведучої дуже задоволений та приϵмно здивований тим, що побачив всередині розкритого пакунку.

Соломія Вітвіцька вперше вийшла заміж в 33 роки — за режисера Влада Кочаткова.

Хлопець був на 8 років молодший за неї. Довгі роки чоловік Вітвіцької приховував, що не дуже любить публічність. В суспільстві поряд із Соломіϵю він зʼявлявся лише заради неї.

Через 6 років після одруження в парі Вітвіцької та Кочаткова виникла серйозна криза. Їм стало складно жити поряд, але понад рік подружжя за допомогою психологів намагалось врятувати стосунки. Однак досягнути мети їм так і не вдалося. Врешті решт Вітвіцька розійшлась із Владом Кочатковим — тихо й без скандалів.

Соломія Вітвіцька розповіла, яким повинен бути її чоловік
Соломія Вітвіцька розповіла, яким повинен бути її чоловік

Щільний графік роботи, зустрічі з подругами і подорожі допомогли Соломії пережити розлучення і йти далі. Зараз телеведуча мріϵ побудувати родину та народити дитину із сильним, добре виваженим та відповідальним чоловіком. Зірка українських телеекранів наголосила, що її обранець повинен із розумінням ставитись до її публічності.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?