Цибульська хотіла подихати з Жаданом одним повітрям, але не сподобалась йому: “Я ж не Христина Соловій”

Попри доволі несерйозну поведінку на сцені Оля Цибульська виявилася людиною, яка глибоко поважає сучасних класиків. От і з Сергієм Жаданом мріяла подихати одним повітрям та не склалося.

Оля Цибульська в інтерв’ю пригадала своє невдале знайомство з Сергієм Жаданом. Слід відзначити, що співачці письменник не дуже сподобався. Так, вона схиляється перед його талантом, вважає сучасним класиком.

Але особиста випадкова зустріч принесла знаменитості лише розчарування. Оля мріяла “подихати із Жаданом одним повітрям”. Тож коли випадково на радіо їхні шляхи перетнулися, Цибульська не стрималася й підійшла ближче. Тим паче, що обоє якраз презентували власні книжки.

Оля Цибульська невдало познайомилася з Сергієм Жаданом

Сергій виглядав похмуро, напевно, був у поганому гуморі й не налаштований на спілкування з шанувальниками. Попри суворий вигляд, Оля переступила через своє его й підійшла до поета, який стояв біля кавового апарату, промовивши:

“Добрий день, я Оля. Мені дуже приємно з вами познайомитися. Що ви, як ви?”

Цибульська з усіх сил намагалася підтримати бесіду, але Жадан на контакт не пішов. Знаменитість втямила – вона не Христина Соловій. Вона вже мілфа. Тож очікувати на цікаву бесіду немає сенсу.

Оля Цибульська невдало познайомилася з Сергієм Жаданом

Окрім Жадана, співачка вважає живим класиком і Філіпа Коляденка, наскільки він талановитий. Вони з сином завжди слухають твори цього музиканта. А коли побачили сина Дмитра Коляденка на концерті, вона вказала Нестору на артиста:

“Дивись, це той музикант, якого ми завжди слухаємо!”

Ще одним кумиром Олі є режисер Іван Уривський. Вона високо цінує його театральні постановки. Коли розмовляє з дітьми, завжди звертає їхню увагу на крутих творчих людей, які живуть серед нас і радують своїми доробками.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.