Українська Леді Гага: Камалія після розлучення з мільярдером показала, що для щастя чоловік їй не потрібен

Співачка Камалія довела, що бути щасливою можна й без чоловіка. Для цього достатньо зустрітись із рідними доньками і провести з ними вільний час. Зустрічі Камалії з доньками покаже "Один Факт".

Камалія перед Великоднем відправилась у подорож мрії. Співачка вперше за довгий проміжок часу змогла поїхати за кордон, до Лондону — щоб відчути щасливі миті життя зі своїми доньками-двійнятами від мільярдера Мохаммада Захура.

Доньки Камалії живуть в маϵтку колишнього чоловіка Камалії у Великій Британії. Після розлучення з чоловіком-мільярдером Камалія повернулась до України, а ось її діти залишились з метою безпеки в іншій країні.

Нещодавно в української співачки видався вільний час між постійною роботою і вона взяла квиток на потяг “Укрзалізниці” — аби дістатись Лондону.

Вже там Камалія Захур продемонструвала найщасливішу мить зустрічі із доньками. А далі в артистки було ще багато таких митей, які чудово показали — щастя без чоловіка-мільярдера все ж існуϵ. І для того, аби його відчути – достатньо лише зустрітись із донечками.

Трохи згодом, коли емоції від першої зустрічі трохи вляглися — Камалія розповіла у соцмережі, що вони із донечками лише трохи насолодились спілкуванням в Лондоні, а потім — відправились усі разом до сонячної Португалії. І все це — заради нових пригод.

Щасливу матусю і її доньок-близнючок чекала в Португалії справжня незабутня прогулянка на конях по піщаних доріжках. Ця подорож, за словами самої Камалії, нагадала їй про давні східні каравани, що мандрували пустелями.

Час, проведений із доньками, став для української артистки справжнім скарбом. Кожен новий день вони зустрічали із відкритими обіймами і в очікуванні нових пригод.
Після прогулянки верхи на конях щасливі дівчата разом відзначили Великдень, влаштувавши фотосесію на зеленій галявині. Камалія зазначила, що атмосфера великодніх свят дуже добре відчуваϵться в Лондоні.

Зустріч із доньками подарувала Камалії й можливість на власні очі побачити їх захоплення рок-музикою та підготовку Арабелли з Мірабеллою до шкільного фестивалю.

Пристрасть до музики, вочевидь — передалась дівчатам від мами Камалії. Щоправда, музикальний настрій вони обрали геть інший, але талант в двійнят, безумовно — ϵ.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?