Сукня, пінетки, крижма: Лілія Ребрик показала, як готуϵться до хрестин маленької донечки Аделіни

Лілія Ребрик народила третю донечку Аделіну два місяці тому. І ось, через тиждень після Великодня дівчинку похрестили. Як щаслива матуся готувалась до урочистої події — покаже "Один Факт".

Українська телеведуча Лілія Ребрик народила третю доньку Аделіну ще зовсім недавно — 15 березня. Тим не менш, з дня народження дівчинки пройшло вже майже 2 місяці і зіркова мама разом із чоловіком Андріϵм Диким прийняли рішення похрестити донечку.

Лілія Ребрик похрестила новонароджену доньку Аделіну
Лілія Ребрик похрестила новонароджену доньку Аделіну

Урочиста подія сталася у пʼятницю, 10 травня. Лілія Ребрик поки що не розповіла деталі хрестин, тому невідомо — хто став хрещеними батьками для маленької принцеси. Можливо, це так і залишиться таϵмницею. Але деякі подробиці церковного обряду мама маленької Аделіни все ж показала.

На офіційній сторінці в Instagram Лілія Ребрик показала, як готувалась до хрестин. Перше знайомство немовляти із церквою та Господом — завжди хвилююча подія, до якої потрібно і крижму купити, і пінетки, і сукню гарненьку, і ще чимало дрібничок, з яких і складаϵться таїнство Хрещення.

Свічки та пінетки для хрестин Аделіни Дикої
Свічки та пінетки для хрестин Аделіни Дикої

Власне, цей підготовчий процес і показала у відео Лілія Ребрик.

Сьогодні буде світлий і дуже важливий день — написала Ребрик в дописі до відео.

В ролику телеведуча розкладаϵ на столі в себе вдома головні атрибути прийдешніх хрестин. Серед них — не тільки тендітні і маленькі пінетки світлого відтінку, а й крижма, в яку огорнуть Аделіну. На цій пелюшці вигравіюване золотими літерами імʼя дівчинки: “Аделіна” та великий хрестик золотого кольору.

Лілія Ребрик показала пінетки та крижму із вишивкою для хрестин Аделіни
Лілія Ребрик показала пінетки та крижму із вишивкою для хрестин Аделіни

Також в комплекті для хрестин Аделіни Дикої — сукня з довгими рукавчиками та пишною спідницею, оздобленою мереживними візерунками, шапочка, комплект свічечок, мішечок для зберігання першого локону волосся новонародженої дівчинки. Крижма для хрестин з іменною вишивкою оздоблена тасьмою.

Лілія Ребрик показала набір для хрестин доньки Аделіни

Лілія Ребрик показала набір для хрестин доньки АделіниЛілія Ребрик із захопленням розглядала у відео усі компоненти набору для хрестин, знаходячись в передчутті першої в житті доньки важливої події. Імовірно, телезірка, ще поділиться подробицями урочистостей з нагоди хрестин.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?