Сукня, пінетки, крижма: Лілія Ребрик показала, як готуϵться до хрестин маленької донечки Аделіни

Лілія Ребрик народила третю донечку Аделіну два місяці тому. І ось, через тиждень після Великодня дівчинку похрестили. Як щаслива матуся готувалась до урочистої події — покаже "Один Факт".

Українська телеведуча Лілія Ребрик народила третю доньку Аделіну ще зовсім недавно — 15 березня. Тим не менш, з дня народження дівчинки пройшло вже майже 2 місяці і зіркова мама разом із чоловіком Андріϵм Диким прийняли рішення похрестити донечку.

Лілія Ребрик похрестила новонароджену доньку Аделіну
Лілія Ребрик похрестила новонароджену доньку Аделіну

Урочиста подія сталася у пʼятницю, 10 травня. Лілія Ребрик поки що не розповіла деталі хрестин, тому невідомо — хто став хрещеними батьками для маленької принцеси. Можливо, це так і залишиться таϵмницею. Але деякі подробиці церковного обряду мама маленької Аделіни все ж показала.

На офіційній сторінці в Instagram Лілія Ребрик показала, як готувалась до хрестин. Перше знайомство немовляти із церквою та Господом — завжди хвилююча подія, до якої потрібно і крижму купити, і пінетки, і сукню гарненьку, і ще чимало дрібничок, з яких і складаϵться таїнство Хрещення.

Свічки та пінетки для хрестин Аделіни Дикої
Свічки та пінетки для хрестин Аделіни Дикої

Власне, цей підготовчий процес і показала у відео Лілія Ребрик.

Сьогодні буде світлий і дуже важливий день — написала Ребрик в дописі до відео.

В ролику телеведуча розкладаϵ на столі в себе вдома головні атрибути прийдешніх хрестин. Серед них — не тільки тендітні і маленькі пінетки світлого відтінку, а й крижма, в яку огорнуть Аделіну. На цій пелюшці вигравіюване золотими літерами імʼя дівчинки: “Аделіна” та великий хрестик золотого кольору.

Лілія Ребрик показала пінетки та крижму із вишивкою для хрестин Аделіни
Лілія Ребрик показала пінетки та крижму із вишивкою для хрестин Аделіни

Також в комплекті для хрестин Аделіни Дикої — сукня з довгими рукавчиками та пишною спідницею, оздобленою мереживними візерунками, шапочка, комплект свічечок, мішечок для зберігання першого локону волосся новонародженої дівчинки. Крижма для хрестин з іменною вишивкою оздоблена тасьмою.

Лілія Ребрик показала набір для хрестин доньки Аделіни

Лілія Ребрик показала набір для хрестин доньки АделіниЛілія Ребрик із захопленням розглядала у відео усі компоненти набору для хрестин, знаходячись в передчутті першої в житті доньки важливої події. Імовірно, телезірка, ще поділиться подробицями урочистостей з нагоди хрестин.

Нові статті

Схожі статті

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?

“Зі смартфоном в руках і телефонною книжкою в зошиті”: 55-річна Інна Білоконь вперше показала маму

Інна Білоконь – українська акторка, яка стала відомою завдяки ролі мами Вєрки Сердючки. В самої Інни Вікторівни в реальному житті також є мама. Днями артистка показала, як виглядає ця жінка.