“Я тебе люблю”: Джамала замилувала соцмережі світлиною з малюнком сина, який привітав її з Днем матері

Співачка Джамала показала найдорожчий подарунок, який їй подарували до дня Матері. Від кого артистка отримала листівку із зізнанням у коханні — розповість "Один факт".

Українська артистка та переможниця конкурсу “Євробачення 2016” Джамала показала листівку із зізнанням в коханні. Артистка отримала її не від коханого чоловіка Сеіт-Бекіра Сулейманова. Її співачці відправив молодий парубок, а саме – її син.

Мама, я тебе любю — написав хлопчик на вітальній листівці до Дня матері.

На листівці для мами він намалював хлопця з повітряною кулькою в жовто-блакитних кольорах. Джамала доповнила малюнок-листівку фотокадрами з домашнього альбому, на яких вона зображена разом із своїми двома синами. Підпис до колажу “Мама” — говорить сам за себе. Що може бути ціннішим за материнську любов до дітей, і любов синів та донечок до своϵї мами?

Джамала показала листівку до дня Матері від сина
Джамала показала листівку до дня Матері від сина

“Один факт” нагадуϵ, що в Джамали зараз — двоϵ синів від Сеіт-Секір Сулейманова. Зараз співачка знаходиться на 9-му місяці вагітності та зовсім скоро народить своїм старшим синам братика.

Новина про третю вагітність Джамали розповсюдилась напередодні Національного відбору на Євробачення 2024, який відбувся 3 лютого. Цікаво, що перші дві вагітності артистки також співпадали із проведенням Нацвідбору та Євробачення, в яких Джамала приймала участь як переможниця в цьому пісенному конкурсі від 2016 року.

Первісток Джамали і Сеіт-Секіра Сулейманова народився 27 березня 2018 року. Щасливі батьки назвали хлопчика Емір-Рахманом Сеіт-Бекіром.

Другий син Джамали, Селім-Гірай — народився 19 червня 2020 року. В Киϵві. Щодо народження третього сина, то артистка також плануϵ народжувати його в Україні.

Безпосередньо перед фіналом Євробачення 2024, який пройшов 11 травня у місті Мальме (Швеція), Джамала розповіла, що строк пологів в неї назначений на більш пізню дату і тому вона встигне зʼявитись в ефірі та нарахувати бали нашим конкурсанткам Джері Хейл та Альоні Альоні.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.