“Памʼятаю кожну мить”: Ольга Сумська привітала коханого Віталія Борисюка із нікелевим весіллям (ФОТО)

Українська акторка театру і кіно Ольга Сумська привітала коханого чоловіка Віталія Борисюка з 28-ю річницею їх весілля. Яке саме весілля святкують молодята – читайте далі.

Акторка Ольга Сумська ніжно привітала чоловіка Віталія Борисюка із нікелевим весіллям. В 2024-му виповнюϵться рівно 28 років з того самого дня, як подружжя побралось законним шлюбом.

Їх знайомство стало для майбутньої відомої акторки найщасливішим моментом в житті. Ольга Сумська пригадувала, що романтичні почуття між нею та Віталіϵм Борисюком зародилися під час репетиції першого масштабного українського мюзиклу “Кандід”. Обидва актори отримали в ньому головні ролі та зіграли закоханих.

В подальшому вийшло так, що почуття кохання, які вони зіграли в спектаклі — перейшли в реальне життя і стали особистою історіϵю кохання Сумської та Борисюка.

11 травня 2024 року Ольга Сумська і Віталій Борисюк відзначили 28 рокі з того дня, як побрались законним шлюбом. Нікелеве весілля — саме так називаϵться 28-ма річниця зо дня весілля. Це період, коли подружжя повинно підтримувати блиск у своїх романтичних відносинах. За традиціϵю цього дня подружжю дарують нікелевий посуд.

До 28-ї річниці зо дня весілля Ольга Сумська ніжно привітала коханого Віталія Борисюка:

Вітасік, я памʼятаю кожну мить перших днів – написала акторка у соціальних мережах, супроводивши допис щасливим селфі із чоловіком.

Своϵ почуття до коханого артистка назвала тим самим справжнім, найціннішим і ϵдиним в світі.

Бурхливий роман Сумської і Борисюка розпочався багато років тому й продовжуϵться досі. Цікаво, що на момент знайомства Ольга Вʼячеславівна була же одружена з Євгеном Паперним.

До офіційного одруження Борисюк та Сумська ще 5 років прожили в цивільному шлюбі. Лише на шостий рік відносин вони побрались. На тому, щоб зареϵструвати відносини офіційно — наполягла саме Ольга Сумська. Узаконення відносин було необхідне для того, аби вирішити різні побутові питання.

Кохання Ольги Сумської та Віталія Борисюка триваϵ майже 3 десятиріччя. В ньому було багато світлих моментів та й темні сторони теж не оминали цю родину. Однак подружжю вдалось зберегти почуття кохання, понести його крізь роки та зміцнити.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.