Жінки, що дарують життя: як Сумська, Ярославський та інші знаменитості привітали найрідніших з Днем матері

В неділю, 12 травня 2024, в світі та Україні святкують День матері. Як привітали найрідніших жінок українські знаменитості Ярославський, Сумська та інші — дивіться в добірці "Один Факт".

Навіть найяскравіша зірка маϵ маму. І тому у всеукраїнський та міжнародний День матері зірки вітають найрідніших жінок у Всесвіті. Це свято — нагадування про те, що кожне життя починаϵться саме з мами і її колискової. Що саме мама вчить нас ходити, розмовляти, долати труднощі і любити.

Як українські знаменитості привітали своїх мам з їх святом — дивіться в добірці від “Одного Факту”.

Володимир Ярославський

Шеф-кухар з “МастерШеф” Володимир Ярославський взяв до рук розкішний букет червоних троянд і зізнався своїй мамі в коханні. Ресторатор зазначив, що все, що він маϵ в житті — в нього зʼявилось завдяки матусі.

Оля Полякова

Оля Полякова створила привітальне відео, в якому вона щасливо посміхаϵться поряд із мамою та своїми доньками. Артистка зазначила, що саме в День матері вона водночас відчуваϵ себе і маленькою дівчинкою, і надзвичайно дорослою, відповідальною жінкою.

Ольга Сумська

В акторки Ольги Сумської мами вже немаϵ. Ганна Іванівна Опанасенко-Сумська відійшла у засвіти 27 лютого 2022 року. Тим не менш, у День матері її зіркова донька оприлюднила архівне фото з дитинства поряд із найріднішою жінкою та привітала усіх мам з їх Днем.

Наталка Денисенко

З Днем матері привітала найпрекрасніших жінок і акторка Наталка Денисенко. Вона зазначила, що бути мамою — величезна відповідальність. Та в той же час це — неймовірний ресурс і найбільше щастя.

Наталія Денисенко подякувала своїй мамі за життя, любов та підтримку. І зізналась, що дуже її любить.

Руслана Лижичко

Ти найбільше, що є у моєму житті! – зізналась мамі Руслана Лижичко

Вікторія Булітко

Архівну світлину із мамою в День матері оприлюднила на своїй сторінці акторка “Дизель-Шоу” Вікторія Булітко.

Обожнюю свою маму — підписала фото знаменитість.

А ще Булітко передала палкий привіт своϵму татусю та дачі з городом.

Ольга Мартиновська

Рестораторка з “МастерШеф” Ольга Мартиновська назвала материнство найбільшим щастям, випробуванням та величезним даром. В добірці світлин до Дня матері в Ольги Мартиновської знайшлось місце і для фото із власною донькою, і для світлин із мамою.

Alyona Alyona

Alyona Alyona, яка ще вчора виступала на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення 2024 — не забула привітати свою маму із її днем. Реперка оприлюднила світлину матусі у зеленій вишиванці і пообіцяла:

Я приїду завтра на пару годин привітати особисто.

А ще зірка 68-го Євробачення попрохала усіх шанувальників обовʼязково привітати своїх мам.

Monatik

Музикант Дмитро Монатік також до Дня матері підготував архувну світлину зі своїми батьками, в яких він, ще зовсім маленький хлопчик – сидить на руках. І поряд — вже сучасне фото із власною дружиною та синами.

Мами! Ви прекрасні. Уклін вам — написав Монатік.

І подякував власній мамі за те, що відчуваϵ і живе.

Ганна Саліванчук

Українська акторка Ганна Саліванчук показала родинні світлини із мамою та привітала її зі святом теплими словами, зізнавшись, що любить її безмежно і завжди.

Євген Клопотенко

Шеф-кухар і ресторатор Євген Клопотенко у День матері запросив свою на кухню — готувати запечений батат і говорити.

Ілона Гвоздьова

Танцівниця Ілона Гвоздьова назвала материнство Божим даром. Під світлинами зі своϵю донькою та мамою Гвоздьова привітала зі святом усіх матусь та побажала їм щастя та безмежної любові.

Нові статті

Схожі статті

“Моя дівчинка вагітна”: Ектор Хіменес-Браво з “МастерШефу” приголомшив новиною про поповнення в родині

52-річний шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво повідомив приголомшливу новину. Виявляється, що його дівчинка вагітна і недовзі він стане… дідусем. Що тут і до чого в цій історії – розібрався "Один Факт".

Пішли від других половинок заради одне одного: Арсен Мірзоян розповів, як підкорив серце Тоні Матвієнко

Арсен Мірзоян настільки покохав Тоню Матвієнко, що пішов від своєї дружини та одружився зі співачкою: як починався роман артистів, який призвів до одруження.

Тіна Кароль назвала співака з найкращим голосом у всій Україні: він її зачарував, і вона цього не приховує

Тіна Кароль назвала імʼя популярного українського співака, який вразив її дівоче серце своїм неймовірним тембром голосу. Заради цього голосу артистка навіть наважилась заспівати із ним дуетом.

“Я не заробляв”: Тімур Мірошниченко зізнався, що раніше він жив за рахунок дружини, з якою у нього 4 дітей

Тімур Мірошниченко є успішним чоловіком, але щоб до цього прийти він мав певні складнощі: чому шоумен жив за рахунок своєї дружини Інни, з якою понад 6 років разом.