Станіслав Боклан довго приховував дружину від загалу: як виглядає жінка, яка вже 35 років поряд із “Папіком”

Стас Боклан багато десятиліть поспіль не сходить з телеекранів. Ось і цього разу завітав на прем'єру фільму "Крашанка", де зіграв головну роль. Актора на прем'єрі супроводжувала дружина.

Красень Станіслав Боклан замолоду розбив чимало дівочих сердець. Він і нині у свої 64 роки виглядає доволі статечно. Мало кому відомо, що в актора є міцна родина. З акторкою Наталією Кленіною живуть у мирі й злагоді не один десяток років.

Зазвичай Боклан особливо не афішує особисте життя, але для прем’єри стрічки “Крашанка” зробив виключення і завітав попід руку із благовірною. Вони познайомилися на сцені Молодого театру майже 4 десятиліття тому. Відтоді не розлучаються.

Як виглядає дружина Стаса Боклана Наталія Кленіна

У першому шлюбі Станіслава з акторкою Оленою Дудіч народилася донька Марія. Актор не любить згадувати ці стосунки. А дівчина, хоч і має батьків-акторів, сама на сцені не грає. Обрала для себе професію кастинг-директора.

Як виглядає дружина Стаса Боклана Наталія Кленіна

Коли Стас познайомився з Наталією, вона вже мала сина Кирила Думського. Чоловік сприйняв його немов рідного. Нині пасинок став діджеєм. Сама Кленіна більше грає в театрі, аніж у кіно, тому широкому загалу про неї мало що відомо.

Як виглядає дружина Стаса Боклана Наталія Кленіна

Боклан, працюючи над роллю, завжди дослухається до авторитетної думки дружини. Наталія може дати слушну пораду чи підказку. Чоловік певен, що здобув у професії досягнень виключно завдяки своїй другій половинці. У Боклана є двоє онуків Діамід та Арина. Дідусь обожнює своїх нащадків.

Найбільше Станіслав із Наталією обожнюють відпочивати у заміському будиночку на лоні природи. Там у них є собаки, але найбільше котів – кілька десятків. Сусіди, знаючи слабкість хазяїв до муркотунів, ще й підкидають їм звідусіль безхатьків.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?