З макіяжем і манікюром: 94-річна Ліна Костенко показала, як має виглядати справжня жінка в будь-якому віці

Письменниця і поетеса Ліна Костенко показала, як повинна виглядати справжня жінка, навіть якщо їй вже 94 роки. Подивіться добірку світлин пані Ліни з макіяжем та манікюром.

Ліна Костенко – відома українська поетеса-шестидесятниця, якій цього року виповнилось 94. Навіть в такому почесному віці пані Ліна залишаϵться справжньою жінкою, яка завжди обираϵ модний одяг та робить макіяж із манікюром.

В гардеробі української поетеси — багато яскравих речей, які лиш підкреслюють її творчу особистість. В своϵму віці Ліна Костенко надаϵ перевагу фліскам, джинсам, зручним штанам і нашийним шарфикам насичених кольорів. А ось щодо макіяжу, то тут пані Ліна обираϵ частіше за все помаду червоних або рожевих кольорів і тіні для очей ніжно-бузкового, фіолетового або синього кольору. Такий стиль робить кожен образ письменниці індивідуальним й впізнаваним.

В арсеналі справжньої жінки, на думку Ліни Костенко — повинні бути не тільки модні речі та гарна косметика. Манікюр теж відіграϵ вагому роль в створенні власної індивідуальності. І якщо помаду пані Ліна обираϵ яскравих відтінків, то дизайн нігтів в поетеси – більш стриманий, в пастельних або прозорих тонах.

Зараз Ліна Василівна Костенко не часто бавить прихильників своϵю появою на публіці. 94-річна поетеса перестала відвідувати світські заходи, але іноді все ж зʼявляϵться у медійному просторі. Наприклад, нещодавно прихильники та пересічні українці мали змогу побачити пані Ліну під час вручення їй нагороди “Почесний громадянин міста Киϵва”. Поетеса з радістю приймала у власній квартирі почесних гостей, які привезли їй нагороду – столичного мера Віталія Кличка та колишнього очільника ЗСУ, генерала Залужного, який теж став почесним громадянином столиці.

До цього в Ліни Василівни була й інша тепла зустріч — із письменницею Оксаною Ксеною Рубаняк, яка зараз служить в лавах ЗСУ.

На цих зустрічах Ліна Костенко зʼявилася гарно вбраною і з макіяжем. А як же може бути інакше — вона ж справжня жінка, яка навіть в свої 94 роки слідкуϵ за модою і явля ϵсобою взірець творчості, сили духу і жіночності.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?