“Він зраджував мені з іншими”: Аліна Гросу розповіла про стосунки з відомим актором, якого вона пробачала

28-річна Аліна Гросу нещодавно випустила нову пісню, у якій поділилась історією своїх минулих стосунків з актором: що відомо про особисте життя співачки?

У новій музичній композиції “Ломка”, що нещодавно була представлена українською співачкою Аліною Гросу, співачка відкрила для слухачів частинку свого життя, яка досі залишалася прихованою. У цій автобіографічній композиції артистка розповідає про складні моменти у попередніх своїх стосунках та особистому житті.

Аліна Гросу розповіла про стосунки з відомим актором, який їй зраджував
Аліна Гросу розповіла про стосунки з відомим актором, який їй зраджував

Одним із основних тематичних акцентів пісні є відверте зізнання Гросу щодо минулого з відомим актором. Співачка через пісню розповіла, як вони разом переживали радісні та складні моменти, але згодом їхні стосунки стали піддаватись випробуванням. За словами Аліни, її партнер почав зраджувати з іншими артистками, що призвело до розриву їхніх стосунків. Ця болісна доля стала основою для написання пісні “Ломка”.

У своїй новій пісні Аліна Гросу не лише ділиться своїм досвідом, а й намагається підтримати всіх тих, хто коли-небудь переживав подібні випробування. Вона закликає дівчат цінувати себе та не забувати про власну самооцінку.

Аліна Гросу розповіла про стосунки з відомим актором, який їй зраджував
Аліна Гросу розповіла про стосунки з відомим актором, який їй зраджував

У відеокліпі зірка виступає в неймовірних вбраннях, які бездоганно відтворюють стиль 70-х років. Більше того, в ролику Аліна Гросу навіть демонструє вишукану весільну сукню.

Нагадаємо, раніше співачка розповідала про свої страждання через численні зради свого колишнього нареченого-актора та як вона зуміла їх пережити. Стосунки з ним були завершені давно, але лише зараз вона вирішила поділитися своєю болісною історією.

Артистка зізналася, що вони разом з партнером пішли на детектор для визначення рівня зради. За результатами тесту виявилося, що її партнер мав приблизно шість випадків зради. Вона наголосила, що сама залишалася вірною і не мала жодного випадку зради.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?